Aktív témák
-
Majdnemhires
csendes tag
Hatalmas pirospont Santosh kollegának! Vettem tőle egy telefont,minden tökéletesen zajlott küldte a telót is ahogy megbeszéltük!
-
elaller
csendes tag
Nagyon korrekt [vásárlóm], köszönöm a [vásárlást], minden a legnagyobb rendben PIROS PONT!!!!!
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=elaller&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=elaller&submit=
-
Roxeus
tag
Atimester-nek jár egy nagy piros pont ezeket a memóriákat vettem meg tőle. Rugalmas, pontos, megbízható fórumtárs, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
orkester
őstag
Jár egy jó pont SP!T részére a remek telefonért. Minden rendben zajlott.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
dudigy
tag
Jár egy nagy PIROS Canbet kollégának!
Processzort vett tőlem. Megbízható és korrekt ! -
LonGleY
veterán
Pirospont jár Phobos-nak a technikailag megcsavart, mégis könnyen lebonyolódó, korrekt üzletért (ATI Sapphire 4850 Toxic)!
-
k.soma
senior tag
Balogh18-nak adtam el a videókártyámat, úgy, hogy pénteken találkoztunk, odaadtam neki a kártyát, ekkor Ő még nem tudta kifizetni, és abban maradtunk, hogy hétfőig tesztelgeti aztán meglátjuk mi legyen.
Majd hétfőn találkoztunk, és kifizette. <- Ezért jár neki a piros pont, megbízható a srác.[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
félisten
Bevésetik Grizzly79-nek egy piros, az úr 2010. évének 9. hónapjának, 7. napján. Üzletünk tárgy!
Rendes fazon így röviden!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Atimester
aktív tag
Roxeus-nak küldenék egy nagy piros pont ezért az üzletért!
Attila
-
mafla
tag
A nagy piros pont jár az igen korrekt hegeanabol úrnak !!!!!!!!!!!!
---------Michael Schumacher forever--------
-
Griska
csendes tag
Kérnék Dante85-nek egy nagy pirospontot. Korrekt, megbízható eladó, ajánlom!
-
littlejohnny
aktív tag
tibibi kolleganak jar a pirospont ebben a bizniszben tanusitott korrektsegeert.
-
BLeP_i
tag
Repülhet pirospont domperke kollégának ennek a biznisznek egy részéért!
http://vister.hu
-
mittudjam
csendes tag
Egy pirospont kirkri fórumtársnak a korrekt üzletért.
-
André
tag
Csorosz fórumtársnak kérek hatalmas piros pöttyöt a félkonfigért. Előreutalásos üzlet volt, gyors és korrekt ügyintézéssel.
Megbízható eladó, csak ajánlani tudom. -
hudakmuvek
csendes tag
Piros pont bélanea -nak.
Gyors, korrekt és pontos PH-s.
Érdemes vele üzletelni.
Sandisk 32Gb-os SDHC-t árult. Sajna már nem találom a linket.
De attól a piros pont jár neki.
Üdv.:hudakmuvekhttps://hardverapro.hu/tag/hudakmuvek.html
-
Defender 24
csendes tag
Piros pontot kérnék [Trinity2]nek,az [N70]es elő-hátlap bizniszért.
Üdv: Defender
[ Szerkesztve ]
-
Martintailor
csendes tag
válasz Foxmulder89 #13814 üzenetére
Köszönöm szépen
-
TayRol
nagyúr
Oriasi pirospont NeverHood1 forumtarsnak a t410-es notiert. Maximalisan ajanlom mindenkinek!
-
cowi83
csendes tag
Pirosat kérnék raytrace kollégának ezért az üzletért Logitech G35
Nagy UP !
[ Szerkesztve ]
--->Sikeres üzletelés után, ha meg voltál elégedve az értékelést (piros pont) szívesen fogadom<---
-
Rajjmen
aktív tag
kimi822 kollégának jár a piros pont ezért az üzletért.
Megbízható eladó, csak ajánlani tudom. -
addikt
Mehet a piros pont orkester vásárlómnak egy telefonbizniszért!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
zalan78
csendes tag
Amit a hirdetesben irt, es amit a telefonban mondott az ugy is volt, korrekt elado, ajanlom masnak is.
-
zalan78
csendes tag
Amit a hirdetesben irt, es amit a telefonban mondott az ugy is volt, korrekt elado, ajanlom masnak is.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Echterion-nak egy Galaxy 7600gt-s üzletért mehet a pirospont! Én voltam a vevő. Korrekt partner!
-
Dante85
csendes tag
Nagy piros pont Griska kollégának a Chieftec ház cseréjét.Gyors és korrekt és megbízható, csak ajánlani tudom!
-
horiza1
csendes tag
Pirospont tojaslevesnek a matrica vásárlásért.Pontos,megbizható partner.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
icewolfie
csendes tag
kicsirezor -nak jár a piros pont ezért.
Gyors és megbízható! -
kicsirezor
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék icewolfie kollegának ezért az üzletért Nagyon gyors nagyon korrekt partner csak ajánlani tudom.
-
daru
tag
szertnék egy pirosat [szakee28] klégának
a VGA [javításert] , köszönöm06 30/366-57 90
-
zalan78
csendes tag
Amit a hirdetesben irt, es amit a telefonban mondott az ugy is volt, korrekt elado, ajanlom masnak is. Naigen nevu felhasznalorol van szo!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest