Aktív témák
-
direwolf
őstag
Rolcsie fórumtársnak jár egy nagy pirospont a pontos, korrekt üzletér.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
csendes tag
Jár a piros pont packdiler kollégának.
Pontos, megbízható, szimpatikus vásárló!
Csak ajánlani tudom.
Sajnos a hirdetést már letöröltem (Heavy Raint vásárolt tőlem)!Lécci, privit írjatok, mert azt észreveszem!:)
-
Rico33
aktív tag
Egy pirosat kérnék brian1974 kolegának a gyors, rugalmas és nagyon korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
packdiler
tag
Javítás!
(#13794) packdiler hszben vannak a linkek
13803 hsz egyben van Kérem aki frissít majd vegye bele az összesítőbe. linkelés még nem megy :-D
-
acer_
aktív tag
elaller kollégától apróhirdetése nyomán postai úton vettem egy bluetooth-szettet és egy invertert. A korrekt üzletért kérnék jegyezni egy pirosat Neki.
-
Bogyi007
veterán
packdiler-nek jár a piros pont. Nagyon gyorsan meg tudtunk állapodni mindenben. Öröm az ilyen ügyfél!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
matthew95(2)
senior tag
Jár a piros pont ladnai kollegának. Korrekt gyors partner, köszönöm az xbox360 HDD-t.
-
csaby1984
tag
Én pedig Lajkó kollegának szeretnék kérni a piros pontot ezért az üzletért és a gyors utalásért!
Korrekt, megbízható felhasználó!
[ Módosította: Sareth ]
www.sziget-elek.info
-
tyipu75
csendes tag
Ghost79 számára pirospont jár..gyors rugalmas eladó csakis ajánlani tudom!!!
-
Foxmulder89
senior tag
Piros pont Martintailor kollégának ezért a prociért!
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
agemate
addikt
Piros pont w.daywalker-nek, ezért a kártyáért!
-
Beretta 92R
tag
Piros pont brian1974-nek egy ATI 4870-es üzletért.
-
repa9845
csendes tag
Piros pont neki: brian1974
-
horiza1
csendes tag
válasz powermause #13800 üzenetére
Pirospont powermausenak a matricabizniszért.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
deathtania
senior tag
hatalmas piros pont jár zsolt19900 fórumtársnak, akitől vettem előreutalással egy ilyet. hirdetésemre írt, gyorsan és gond nélkül lebizniszeltük a dolgot. maximálisan csak ajánlani tudom!
-
Alexios
veterán
Jár egy pirospont dárenbézer kollegának, pc csere volt laptopra. A noti kicsit huncutkodott, de már rendben van, szóval jár az a pirospont
-
törölt tag
Maximális elismerés jár Balee_boy-nak egy ASUS 8800GTX üzletért.
Mikor megvettem a kártyát, nem voltam felkészülve arra, hogy lényegesen többet fogyaszt, mint a régi VGA-m.
Próbálgattam dolgokat, de természetesen tápcsere lett a vége, amelyben hosszas üzenetváltásokkal nagy segítséget nyújtott.
Sőt, azt is felajánlotta, ha meggondoltam magam nagyon szívesen visszaveszi a kártyát tőlem.
Hát kérem szépen, ezek alapján csak ajánlani tudom bárkinek.
Keressétek, vásároljatok tőle bizalommal, nagyon korrekt eladó! -
Karex
senior tag
Pirospont pegazus kollégának az i7 860-ért!
-
stawros
tag
Pirospontot kérnék [overlockernek]az [üzletért]
Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.
-
Tóbias
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Geller_1972 kollégának ezért az üzletért.
Asus Sabertooth P67, i7-2600K, 24 Gb RAM, EVGA 8800 GTS 512 Lenovo T500 Intel T9500 8GB Ram
-
reiterer
csendes tag
Kérnék egy pirost pontot CsaBully [link] fórumtársnak, a gyors, korrekt üzletért, amelynek keretében egy Nokia E90-es mobiltelefont vettem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
BOBO6
aktív tag
Kérnék egy piros pontot &rew kollégának amiért megvásárolt kettőt a 8 eladó Socket-A proci közül!
-
BOBO6
aktív tag
És kérnék egy pirosat hegeanabol kollégának is egy korábbi üzletünkért.
[ Szerkesztve ]
-
lecsou
csendes tag
Piros pontot kérnék lac13-nak a következő üzletért Corsair VX450!Megbízható korrekt!Gyönyörű állapotban volt a táp!
-
Lara1
csendes tag
Ombi5 -nek szeretnék az ellenörzöjébe egy hatalmas piros pontot beíratni.Gyors korrekt!
Samsung Galaxy S2 Turkbey V.26
-
soneec
tag
Egy nagy piros pontot balu72 kollégának ezért a jó kis lapért [ex58-ud5]
-
forgacsp
csendes tag
SimonYana kollegának is jár a nagy piros, korrekt eladó.
-
orion1025
őstag
joky72-nek egy piros a gyors postázásért és korrekt közreműködésért az Athlon 64X2 5200-s proci eladásnál
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
tommolnar
újonc
Hali,
piros pont Cashback-nek a cseréért, bár valószínűleg ő sem járt rosszul:
Egy GeForce 5200-t és 2db 40GB IDE vinyót adtam egy SATAII 400GB-ért ami már ki is lett próbálva, igyaz holnap kell szerezzek egy SATA kábelt mert most csak az eddigi helyére tudtam rádugni. -
BlackPriest
őstag
zizzi860411-nek jár a piros a cseréért: 1 2
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
bcsocsan
csendes tag
apókának ezért az üzletért kéretik egy óriás piros pont! Korrekt és gyors megbízható eladó.
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ivan drago
csendes tag
Szeretnék pirosat küldeni Darko, kollegának, aki megvette a PSP-t tőlem, megbízahtó, korrekt ügyfél, pirosat érdemel!!!
THX
IVAN DRAGOTel: 06703919716
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest