- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
- Windows 11
-
IT café
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.
Lenne egy kis problémám a HTC Home-mal.
Mégpedig:
-újraindítom a windows, akkor nem képes megjegyezni a város (Budapest) nevet, így mindig be kell állítani
-ráklikkelek az asztalra, vagy egyéb más alkalmazás ikonjára eltűnik, jobb oldalt az óra melletti ikonra kattintva ismét elő tudom csalogatni (hiába alkalmazom a Pin kapcsolót, akkor is ezt csinálja)Köszi
battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
válasz Psychonaut #14529 üzenetére
Üdv.!
Azta betyár mindenségit mekkora királyok vagytok!!! Nagyok!!!
Laccoss neked is köszi!
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Most ismerkedem a rainmeter-rel. Tudnátok abban segíteni, hogy az ABP slideshow-ja hogyan működik? Mi a menete, hogy az általam kiválasztott képeket szépen sorjában lejátsza nekem a kis ablakban?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Lehet, hogy lúzer a kérdésem, de feltelepíteném az Universal Theme Patcher 1.5-öt, és azt szeretném kérdezni, hogy ez a progi nem "bántja" a rendszeremet, mint a sok egyéb másik skin módosító progik?
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Le szeretném cserélni a start gombomat. Namost ezt a progit használnám hozzá (Windows 7 Start Button Changer), de hiába futtatom rendszergazdaként a folyamatot, nem cseréli le a startgombot. Mikor lecserélném, akkor villan egyet a tálca, de ugyanúgy a régi gomb köszön vissza.
Köszi
-
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
atesz117, RaZroX köszönöm szépen a segítségeteket !!!
További szép napot!
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Én olyan alkalmazást keresek, amivel saját videókat tudnék háttérkép helyére berakni. Remélem ez még belefér a desktopos topikba.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Át szeretném alakítani az asztalomat, és ezt az alkalmazást találtam [link]. Van tapasztalat róla? Lehet bátran használni, nem fogja hazavágni a rendszert?
Köszönöm
(#37115) Petyyyyy, telitalálat, köszi az észrevételt.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Tudom, hogy nem ide való, de a Rainmeter-es topik nem látogatott, és itt sokan használjátok a programot. Na szóval, egy weather widgetet szeretnék életre kelteni, de egyszerűen nem jelenik meg információ akármit csinálok. Beállítottam a város kódot, a nyelvet, engedélyezve van a helymeghatározás, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest