Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskaktusz

    addikt

    válasz Laccoss #29127 üzenetére

    Áhh. Nem csinál rá semmit. A bnőm thinkpadjén néztem, hogy a control panel jönne be, de az enyémen semmi. Most az f8-as javításnál vagyok, erről nem is tudtam, úgyhogy köszi! :) Viszont nem akarja az igazságot..

    Töltöttem le 1 explorerframe.dll fájlt, be is tettem a helyére, de ott van az eredeti is.. Azzal a programmal, amit linkeltél, az elérési útvonalát módosítottam a c:\windows\system32 ről, ahova mentettem a témát és annak az almappájában volt egy dll... Úgy érzem, hogy a telepítő segíthet csak.

    Volt már egyszer egy hasonló esetem, csak xp-n.. ott sem volt rendszervisszállítási mentésem (ahogy most), de akkor az explorert lőttem ki teljesen, így parancssort előtudtam hívni bill kombinációval és a vezérlőpultból már mehetett is, egy egy nappal az előtti rendszervisszaállítás..

    Más lehetőséget nem tudsz esetleg? Próbálom egyébként azt a programot is indítgatni, amivel kilőttem, de nem akarja az igazságot. Meg Pocokxx fórumtárs által linkelt win7thmeinstallerrel is próbálkozom, de semmi..

    Mst egyébként az indítási javításnál vagyok..

    "Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

Új hozzászólás Aktív témák