- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz pozsoka #24490 üzenetére
valszeg a normál Kindle, hiszen abban kevesebb LED intézi a világítást, egyéb jellemzők pedig hasonlóak, ahogy az akku méretek sem nagyon térnek el
de őszintén: amikor átlagos használatban hosszú hetek telnek el két töltés között, akkor nem tökmindegy, h az egyik típus esetén ez 1-2 nappal több is lehet?
nem veszed észre a különbséget, ezért a többi eltérés mind előbbrevaló szempont -
Degeczi
nagyúr
válasz pozsoka #24497 üzenetére
Ez most vicc, vagy trollkodás?
Nemhogy egy hónapig, egy hétig sem jellemző, h vki teljesen áramtalan környéken éljen, vagy ha igen, akkor van nála napelemes powerbank, hiszen különben kommunikáció sincs.
(ráadásul ha az egyedüli szórakozása az e-book, akkor egyébként sem lehet egy hónapról beszélni, amúgyis sokkal hamarabb lemerül a folyamatos használatban, akár még egy hetet sem fog bírni)[ Szerkesztve ]
-
Ébri
senior tag
válasz pozsoka #24500 üzenetére
Nem biztos, hogy a nagyon hosszú átfutási idő jobb. Én a kobom 1-2 hetente töltöttem, kb. 3 hétig bírta amúgy, feleségem kindle-je kibír több mint egy hónapot, így mikor láttuk , hogy lemerül, akkor töltöttük. De erre nem mindig figyeltünk, így az többször merült le teljesen, mint a kobom, amit lényegében sose hagytam teljesen lemerülni. Akkunak elvileg jobb, ha nem fut le 0-ra.
+1: gyártási szórás. Ugyanaz a gyártmány ugyanolyan akkuval tud elég rendes élettartambeli szórást mutatni, tehát minimális különbség tényleg nem biztos, hogy számít. (NAgyobb persze igen.)
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz pozsoka #25225 üzenetére
én ezt vettem mert nem akartam mailbox.devel szórakozni. plusz az 5 hetes várakozásba belehaltam volna (alza baromi gyors volt, dél körül rendeltem, ötkor már automatában várt).
sima Oasis 3 8 gigás változat. Serial number alapján is az (G000WL). és a doboza is ugyanolyan volt mint a Kindle Basic (10th gen)-nek ami itthon van már. szerintem az alzán a kolléga csak nem akart utána nézni és azt ismételte ami oda van írva (szerk: plusz az eredeti Kindle Oasisnak volt ez a felbontása, szóval valszeg csak onnan copy-pastelték)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest