Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobudera

    tag

    válasz Ébri #14950 üzenetére

    A koreader és a DuoKan PDF kezelése ég és Föld még mindig. :) Ezt az egyet azért ne vegyük el a DuoKan-tól. :) Elhiszem, hogy sokan csalódtatok benne, de sokan nem. Ez is megosztó, mint minden más. A koreader sajnos fapados rendszer a DuoKan-hoz képest. Szóval vannak alternatívák, de engem még mindig nem elégítenek ki. Persze ízlésekről nem vitatkozom, csak azt javaslom ne szegjük kedvét egy új kindle felhasználónak a kísérletezéstől. :) Szerintem próbálja ki mindkettőt és majd meglátja melyiket érzi hasznosnak. :)

    Igen, nagyjából lecseréli a régi rendszert, mondhatjuk annak is, de mik is a különbsége?

    - Magyar nyelv, mappa és borítónézet. Logikusabb rendszerfelület.
    - Wifi-FTP kapcsolattal lehet vezeték nélkül, a levegőben könyveket felrakni total commanderrel.
    - Kategóriákat egyszerűen létrehozhatunk, mivel a DuoKan a mappa architektúrát veszi kategóriának. Ennek következtében a mappákban lévő mappa is kategória lehet. Tehát az eredeti rendszerrel szemben, a sima kategóriakezelés mellett, van többszintű kategóriakezelés.
    - Sokoldalú PDF kezelés, a szöveg alapú PDF-eket egyből átalakítja Kindle-ne olvashatóvá, és változtathatóak a betűméretek és a betűstílus. A kép alapú, szkennelt PDF-eket lehet vágni. Ennek előnyei: kétoldalas PDF-eket ketté lehet vágni, tehát lapozhatóvá lehet tenni. Az egyoldalas, de kisbetűs PDF-eket méretre lehet vágni, ez akkor jó, ha túl nagy a távolság a széleknél. Ezeket nem tudja a gyári, és igen sokszor hasznos funkciók.

    [ Szerkesztve ]

    https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák