-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #41600 üzenetére
Másnap már nekem is drágább volt. Ebben az akcióban a topikórán kívül nem rendeltem semmit. Ilyen is ritkán van
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Digitalpimp
senior tag
Gratula, legyen benne sok örömöd! Nekem egy pilótás Navi van, évek óta hibátlan, már elemet is cseréltem benne, működik rendesen.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
andrew01
tag
Ezt annak, aki mindkét témát kedveli: Gagyi, de jópofa.. és nem éppen occcó.
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #41604 üzenetére
Kihagyom. Bármelyik órámra ránézek, ott látom benne a hét főbűn mindegyikét. Klikk ‘Az egyes főbűnök’ részre, ott jó a fordítása az eredetinek.
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #41605 üzenetére
Természetesen én is kihagyom. Azt, hogy "20 ezerért poén lenne", úgy értettem, hogy nekem annyiért sem kellene (mert ahogy andrew01 is írta: gagyi), de megérteném, ha valaki poénból megvenné, mert miért ne, de 270 ezerért () már nagyon rossz vicc.
Szerk.: A 90 klikkes lünetta kifejezetten bosszantó, de alis gyártóknál is előfordul néha.
Egyéb:
Csak egy kis érdekesség: az aliexpress-es csomagokat a Királyi Posta és az Express One mellett most már a DPD is hozhatja.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz 5-ös kezelő #41600 üzenetére
Igazából 11.11ig sem kell várni ez alapján.
October 14 — SAVINGS | HOLIDAY BLISS – Up to 60% off. Include orders to US and EUHa ez valid oldal.
szerk.: de itt is hozza.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #41607 üzenetére
Tavaly sem érte meg igazán 11.11-re várni, de akkor is elgyengültem, hátha idén is elkap novemberben a karácsony szelleme, és behúzok valamit. Mondjuk, a San Martin kiadhatna valamit addigra, nem tudom, mi van velük, hogy másfél hónapja sehol semmi. Nagyon érik driv4r próféciája.
-
dzsi23
addikt
Pár új Merkur/Seizenn.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #41592 üzenetére
Visszavettek rendesen. A GoGoMatch játékban is csak 5 coin-t ad a napi első játékért. Eddig 10 volt.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Sungoo
addikt
válasz Faresz1976 #41611 üzenetére
Úgy sem fogy el sosem. Van itt olyan kolléga, akinek 40K van. Minek?
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Sungoo #41612 üzenetére
ÓÓÓÓ dehogynem . Nyáron nekem is volt 45e, most már csak 28e van .
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bigmasterg #41607 üzenetére
Köszi. Igazából nincs a látóteremben olyan óra, ami nagyon kellene. Már a mobil appot is lusta vagyok megnyitni, h coinokat szerezzek. PC-n pedig már nem is lehet. Kiváló alkalom, h lejöjjek a szerről. Figyelem, amiket linkelnek a fórumtársak, keresgélnem sem kell. Ha lesz, ami pont az esetem, majd újra aktivizálom magam.
Napi NH36 jelentés : Még mindig megy, és 1 mp-en belül van, hihetetlen. 0-24 kézen, és alig mozgok.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Sungoo
addikt
válasz Faresz1976 #41613 üzenetére
Jó, te fekete öves vagy ebben.
-
driv4r
aktív tag
válasz andrew01 #41614 üzenetére
Nekem a Tank jellegű tetszik egyedül, de még csak nice to have kategóriájúnak se mondanám, csak úgy érdek nélkül szép. A Faresz által jelzett 50eft körüli árazás meg tényleg relatív, másik topikban most tettek fel hasonló fazont 1800 euró körül. Olasz dizájn, szép megmunkálás, 21 grammnyi titán, de akkor is, őskövület Peseux 7001 kézi húzós werk, ugyanaz van a Tangentémben, az meg 800 körül volt anno. Pofátlanul drága lett az új óra műfaj, de az öreg óra gyűjtése is, sürgősen keresnem kéne valami olcsóbb hobbit. Vagy több pénzt…;)
-
andrew01
tag
válasz driv4r #41617 üzenetére
: )))
Magam is meglestem a szomszéd topikban még az írásod előtt a modellt és elhűlve konstatáltam az árat, valahogy max 500€ környékére saccoltam volna. Az tök jó, hogy ezekkel a régi szerkezetekkel is tisztában vagy, egy plussz faktor az érték megbecslése során.
Ezt a Merkurt is megvizslattam, de a koronát túl nagynak ítéltem, plussz van már Tank homázs a spájzban.
Csak érdekesnek tituláltam őket, maga az tetszik, hogy látszik azért az effort, hogy csináljunk egy picit 'másabbat' és azt se vegyük félvállról. -
dzsi23
addikt
válasz Sungoo #41619 üzenetére
Reméljük, csak nekem már nem lesz mit elköltenem.
#41621 bigmasterg:
92k, az komoly! A nyár eleji akciókban elköltöttem a coinjaim nagy részét, akkor le is álltam a gyűjtéssel, egy hónapig egy darabot sem vettem fel, aztán megint elkezdtem, de már csak a napi 70-et, az nem sok... a Parsnrpe-re elég volt, arra rekordmennyiségő 4523 coin ment el. -
fakekorom
tag
ha vki alin találni ilyet
[link]
azt biza megköszönném1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Sungoo
addikt
Remeg az inam. VH31, 40 mm.
-
Churpik
tag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #41626 üzenetére
Érdekes, hogy nálam is most akadt be a fehér pilóta. Megláttam a haverom Citizen-ét és most olyat keresek alin.
-----------------------------------------------
Churpik:
Nagyon el akarják sütni a "Como" óráikat, mert szinte csak abból áll a Glamour kínálat . ( na jó nem csak abból, de minden oldalra jut így is vagy 8-10 db )[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Faresz1976 #41635 üzenetére
Segédkörös, vagy 3 mutatós? Hátha több szem többet lát.
-
Bukk900
őstag
Nézegetem ezt a Militado ML07-et, már több százat eladtak, de a vásárlói visszajelzésekben csak fekete van... nekem meg a világos tetszik. Arról nem találtam valós fényképet. Az is fura egy kicsit, hogy nincs rajta felirat. [link]
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Bukk900 #41637 üzenetére
Tök jó lenne 38-asban, zafírral v plexivel, kellően hosszú ceruza mutatókkal. A fúrt tokfüleket leszámítva jobb a D12 - sztem.
NH36-osom már pontosabb, mint a legtöbb kvarcom - egy hét alatt egy mp-en belül. Tudom, nem fog ez így maradni, de akkor is elégedettséggel tölt el. Akiben esetleg felmerülne, h lódítok, az erősen téved.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
carr
őstag
Sziasztok!
Automata órák közül melyik alis verziót ajánlanátok?
Legpuritánabb legyen aminek "látszik a bele ", és visszafogottan hívja magára a tekintetet. Köszönöm360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz dzsi23 #41643 üzenetére
szeretem mindkettőt, de hogy jön ez ide?
Viccet félretéve, igen, ha elöl hátul látható az is tökéletes. kösszi
Lehet ezekre igazi bőrből készült szíjat kapni egyébként?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest