- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a Manó?!
tag
válasz Kapanyél #400 üzenetére
Hát ez jó kérdés! Talán azért rootoltam mert azt hittem, hogy csak úgy lehet custom óralapokat rátölteni!?
Nem tudom, a SuperUser-t nem próbáltam. Még nem próbálkoztam semmivel, csak a Recovery menüből factory resetelni, de mint írtam, az nem segített. Ha tudnál Linkelni nekem Pc-re MTK szoftver letöltést és egy gyári Rom-ot, azt meg köszönném és tennék vele egypróbát!
De szerintem akkor járnék a legjobban, ha mindezt más csinálná helyettem, mert én csak bátor próbálkozó vagyok, de érteni nem értek hozzá...![ Szerkesztve ]
-
smokin
tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen típusú órát,ha igen mik a tapasztalatok?
i'm too old for this shit
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
A Lemfo markából melyik a legjobb és a legújabb?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
qtatom
csendes tag
Lemfo LES1 és LEM5 akciós kuponok, ha vkit érdekel.
-
Tufako
tag
Az enyém X10 volt, azzal tudott a PC kommunikálni, USB-re dugva indítgattam, és nem tudom miért, de egyszer elindult. A No. 1 G5 órámat szerencsére nem végeztem ki, ott nem tudom, mi lett volna, a PC nem tudott vele kommunikálni USB-n keresztül, folyton valami MTK driver után nyafogott, de mégsem volt jó neki, amúgy az óra működött rendesen.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
-
galbi1972
tag
Akinek van már esetleg Lemfo LES1-es órája megoszthatná a tapasztalatait, pl. üzemidő SIM-es használattal, Wi-Fi hotspotot tudja esetleg ( vagy van itt olyan óra amelyik tudja) Telefont szeretném kiváltani vele. Köszönöm!
-
dlac75
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Rwatch M26 tipusú okosórát! Tudna valaki segíteni, hpgyan lehet rá egyedi számlapot tenni?
Köszönettel:
Laci -
kaszibat
tag
Ha valakit érdekel, LEMFO Les1 most újra kapható egész jó áron itt.
-
cotag
senior tag
LES1-nél van most jobb óra 30-40.000ft körül??
-
galbi1972
tag
Akinek van esetleg LEMFO LES1-es órája az kipróbálná a multitouch testerel (Google Play), hogy hány pontot tud egyszerre lefogni a kijelzőn? Sajnos az én órám lehet hibás mert csak egyet tud egyszerre mutatni és a fotózásnál sem tudok kétujjas nagyítást vele. Esetleg ez talán valahol kapcsolható lenne a beállításoknál?
-
-
toto0569
addikt
Berakom ide is,hátha kapok választ...
"Sziasztok!
Van egy KW88 -as "okosórám"...
Az lenne a kérdésem,hogy ami a képernyőből kilóg azt nem lehet valahogy láthatóvá tenni??
+
Az időjárást frissítésre bírni a másik kérdés.
Van adat kapcsolat,wifi,bluetooth.
Kiírja,hogy frissít mégis marad minden a régi pozíción.Nem csinál semmit..." -
alext111
csendes tag
sziasztok.dz09 mt61D (clone)-hoz keresnék magyar firmware-t.láttam már többen kérték,de publikusan nem osztotta senki.ha lenne valakinek mentése meg köszönném!
Taki
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Olcson keresek okos orát. Érdekelne hogy 3-4 ezerért melyik a legjobb tudásu.. Persze tudom mint mindenbe drágábbat kell nézni hogy igazán fasza legyen de nekem nem ér meg csak max 3-4 ezret. És ebböl akarom kihozni a maximumot.. Válaszokat elöre is köszönöm..
Üdv: LajPc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
senior tag
válasz alext111 #430 üzenetére
szerintem irj a másik órás topicba az jobban pörög
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
alext111
csendes tag
-
hamiska
csendes tag
-
PS7A
tag
Sziasztok!
Valaki el tudná árulni, hogy egy Lemfo Lem5-ös órát milyen alkalmazással tudnám összeimádkozni a Huawei P9 lite-ommal?
Bármelyik appot is próbáltam nem akarja az igazságot.
Előre is köszi! -
senior tag
ha valaki használ D5+ kérem irjon privátba, köszönöm
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest