Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    válasz vond #9583 üzenetére

    szaglássz helyben, vasarlas nyilvan online. irom, hogy en miket ajanlok megszaglaszni ALAPOSAN (tucat, über-hyepolt szarokat nem is irok direkte). arakat notino-n csekkoltam, onnan ajanlott rendelni.

    ja es 1-2 parfümöt irtal. nos a 2 mindenkeppen ajanlott. 1 tavasz-nyárra, 1 ösz-télre. szerintem most koncentraljunk az ösz-télre.

    - Narciso Rodriguez for Him: ezt kinezted mar egyedül is, nagyon helyes. különleges darab. ferfias, egyszerü (az illatjegyei), de nagyszerü. van ugye az Eau de Toilette koncentracio (az a szürke festésü) és az Eau de Parfum (bronz festes). ezek különbözöek. tesztelt mindkettöt! bar en az EdT-re szavaznek, az van nekem is. 16e forint (100ml)

    - Dior Eau Sauvage Parfum (ez a neve pontosan, nem keverendö a sima Sauvage-al). ez nemrég lett kicsit atalakitva, a jelenleg boltban talalhato verzio valamivel frissebb, mint az eredeti 2012-es verzio, de naggyabol megmaradt a karaktere és a tartossága (ezert tesztelheted nyugodtan ami van helyben meg ha az illatjegyek elvileg masok is). oh boy! ez nuklearis cucc. a 2012-es verziot ajanlanam, ha jol latom Notino-n meg az van (az Eau Sauvage cimke teljesen fekete, az ujnal ezüst). kb 18e forint 50ml, de mint irtam, ez nagyon erös cucc. 1-2 fujas es jol vagy egesz napra. ugyhogy az ár szerintem rendben van. minösegben lazan ott van, mint a sokkal dragabb niche cuccok. mirrha, bergamot, vetiver (az uj elemigyanta, bergamot, vetiver, levendula)

    - Guerlain Habit Rouge - a nagy klasszikus. citrus, vanilia, bör. a "férfi Shalimar". lehet nem talalod modernnek, de mindenkepp szaglaszd meg, akkor is, ha a vanilia nem tünik erdekesnek! tartos cucc. ja és az Eau de Toilette koncentraciot ajanlom. Notino-n jelenleg nincs 100ml-es, csak 200ml 18e-ért.

    - Guerlain Vetiver Extreme (NEM a sima nem-Extreme) - ez a masik ferfi klasszik Guerlain-tol. vagyis annak a kicsit modernizalt valtozata. ez kicsit hüvösebb illat, de nagyon jo, ferfias. vetiver, tömjén, bors, szerecsendio, ... 17e forint (100ml)

    en egyelöre ennyit irok (ha kell meg szolj), ezeket talan le tudod tesztelni 1-2 forduloval. édes cumokat majd ajanlanak masok... tipp: tenyleg ne szaglassz sokat az üzletben, csak azokat amikert eleve bemesz, különben televagod az orrod hamar. fujj börre bösegesen es szaglaszd a nap folyaman hogyan alakulnak az illatok. illetve a kirakott probacsikokra is fujd fel ugyanazokat a parfümöket, jooooooo sokat, hogy szinte tocsogjanak. ha megszaradt az alkohol, akkor tasiba be (de ket csikot sose egymas melle, mert atveszik egymas illatat). otthon meg azokat is tanulmanyozhatod.

    az én jelenlegi kollekciom. csak hogy tudd milyen az izlesem naggyabol.

    [ Szerkesztve ]

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák