Új hozzászólás Aktív témák

  • Yszapos

    tag

    válasz w.miki #22808 üzenetére

    Jó választás mindkettő! Én legalábbis mindkettőt imádom. A Majd Al Sultan-ról pedig eddig csak pozitív visszajelzéseket kapok és olvasok, szerintem nem fogsz csalódni. Majd szívesen elolvasnám a véleményedet róluk!

    niof: 2 éve csapott át komolyabba a parfümök iránti érdeklődésem, ez idő alatt én is rengeteg designer illatot kipróbáltam és arra jutottam velük hogy a nagy része egy túlárazott vacak, egy fillért nem érnek számomra. Vannak köztük jók, de ez nagyon ritka. És pofátlanul nagy összegeket kérnek el ezekért. Nem azért kezdtem el hurrogni, mert irigykedve szagolgatom a Neroliban a különféle niche illatokat, beletörődve, hogy sosem lehet olyanom. Van tapasztalatom niche vonallal is, főként Montaleekkel és nem tagadom vannak olyan illataik, amiket gondolkodás nélkül fogok újravenni, ha kifogy, mert annyira jók, hogy nincs még egy olyan parfüm, ami azt az élményt nyújta.
    Tavaly leltem rá a jóárasított arab parfümökre és azóta ezekből is komplett gyűjteményt halmoztam fel. Nem beszélve arról, hogy olyan csomagolása van némelyik filléres arab parfümnek, hogy már önmagában az megérné az árat, ami mellé illatot is kapsz. Ehhez képest a sok agyonistenített gyártó még az illatot sem képes normálisan megalkotni, nem még a csomagolást.

    bbdzyx: A Lalique White és a Burberry London jó illatok, de sajnos 3000 forintnál többet nem érnek. Kifújás után gyakorlatilag nem is érződnek, tipikus designer tartósság. Ha nekem laikusként ajánlanák ezt a két illatot hatalmasat csalódnék a parfümökben, mert hiába tetszik az illat, ha csak kifújáskor érzem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák