-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Na... Rászántam magam, és megrendeltem a Neroli-ból a Dark Aoud-ot. Mintának kértem még mellé egy So Iris Intense-t, a választható 3 ajándékmintának meg egy Casamorati 1888 - Mefisto, egy Geo. F. Trumper - Eucris EDP és egy Byron Parfums - 0.9 jön.
Majd beszámolok!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Azie
őstag
[kép]
[kép]
Rossmann, + a w lagerfeld még akciós. Soroksari auchanban volt kinn, a yuzu erőteljesebb, de olyan mint a cif, a vetiver picsagyenge elsőre rajtam, bár kicsit náthás vagyok.
A go egy jó gyümölcsös nyári lehet annak, akin megmarad.
Nem tudom mennyire jó árak."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
mufi
senior tag
Ehhez most jutottam hozza pult alol, 110 ml van benne kb...az illata....good old batches...de fogjuk oket hianyolni gyerek...ha a 120 ml-s Aventusok, meg generel a regi Creedek...akkor boldogok a lelki szegenyek akik nem ismsrtek azokat....
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
India
aktív tag
Sziasztok!
Tavaszi illatot tudtok ajánlani?
-
niof
addikt
A Joop-okat sosem használtam, valahogy kimaradtak, viszont a Cavalli és a Versace megéri ennyiért. Utóbbi igazi klasszikus, a 90-es éveket idézi az illata, akár hányszor megszagolom. Egy volt osztáltársam állandóan ezt vette... 🙃
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
×HULK×
csendes tag
válasz jocoka75 #15221 üzenetére
Ha a "vizes" illatok tetszenek,akkor ajánlom a legjobb,legrealisztikusabb tengeri illatot a Selmarint Heeleytől.Ne számíts egy hivalkodó illatra,hiszen az aqva illatok nem ilyenek.Nagyon jó még az Acqua di Sale a Profumum Romától,ha lehet éppen kapni,mert hamar lecsapnak rá,ha érkezik belőle.Nekem tavaly nyár óta nem sikerült venni. Tartóssága brutális(43 %-os töménységű parfum de extrait.)
-
Jhonny06
veterán
.. amikor annyira gáz vagy, hogy már a DUA se akar lemásolni
-
-
lazacccok
csendes tag
üdv! lehet hülyeséget kérdezek, de azért megkérdem, mert idegesít.. szóval tegnap véletlenül a konvektor mellett hagytam az íróasztalon a parfümöm, kb fél óráig volt ott és a konvektor elég erősen fűtött (körülbelül 15 cmre lehetett mellette fent az asztal szélén). Ez okozhatott benne bármi problémát? Köszi a válaszokat előre is!
-
bbdzyx
senior tag
válasz Jhonny06 #15274 üzenetére
Redditről értesültem, hogy a közkedvelt Jeremy éppen most kap idegösszeomlást, amit (majdnem) élőben közvetít. Tegnap feltöltött egy videót, amiben elmondta, hogy a crowdfunding kampány során megígért összeg triplájáért (kb. Aventus) áron fogja adni a még meg sem jelent parfümjét, ezek után sorban hátrált ki mellőle a legtöbb kickstarteres támogató és a saját rajongói is. Avagy hogyan döntsünk romba egy még el sem indult startupot és egy 5 éves influencer karriert.
Ezek után megértem a DUA CEO álláspontját.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Fr0z3n
őstag
Valakinek van tapasztalata Franck Olivier Oud Touch nevű kreációval?
-
niof
addikt
válasz kk831228 #15254 üzenetére
Megjött ma a Neroli csomag. Egyelőre vattán próbáltam ki őket, bőrön majd a hétvégén. Röviden:
0.9 - édeskés, nem túl intenzív illat, kellemes, de semmi extra.
So Iris Intense - Nem tetszik, mást vártam.
Mefisto - nagyon szimpatikus illata lenne, ha a kezdeti frissességből maradna későbbre is, de így túl zöld illat lesz belőle a végére. Pedig nagyon jól indult!...
Eucris - amint lesz belőle, rendelem. Klasszikus illat, kerestem már valami ilyesmit, és nagyon kiegyensúlyozott, nem változik túl sokat száradás közben. De gondolom, ezt nektek nem kell bemutatni... 😊Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
mufi
senior tag
Zseremin kiutott a oanikroham.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a Chanel Allure home edition balanche parfüm illata.
Nem volt még ilyen parfümöm ,csak a sport változat .
Érdekelne a véleményetek a parfüm tartósságáról . -
Mercutio_
félisten
-
Azie
őstag
válasz Mercutio_ #15296 üzenetére
a nevét és az arcát mondjuk nem érzem hozzáadott értéknek, nálam egy xy parfümékszítő ház többet ad hozzá, még ha legyen kicsi 1 termékes manufaktúra is, mint egy yt ripacs. persze lehet csak én vagyok ilyen non-trendi, aki nem érzi jremiás "értékét"
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
artiny
őstag
webshoptol, milyen adatot kerjek el,ha a parfumjet szeretnem le ellenorizni amit venni szeretnek, hogy orginal vagy hamis?
Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme szeretnek, 200 ml
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja