Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    válasz Peterzon94 #14362 üzenetére

    de nem nezni kellene basszus, hanem venni egy nagy levegöt es oda irni az uj dolgokat. ha mindenki azt nezi, hogy ir-e valaki mas, akkor vegül senki nem ir (duh...) es marad minden a regiben (es marad is valszeg, mert ha eddig nem mentek at az emberek, mar nem is fognak). szal nem ertem, mire fel volt a nagy lazadas, ha ennyire lustak vagytok mas helyre kattintani.
    vagy "mert ide hamarabb jön valasz", ha kerdezni akarsz valamit. ugyanaz, mint az elsö pelda. valakinek el kell kezdeni a migralast. irhatnek en oda minden nap valami ösztönzöt, csomo parfüm elmenyem volt az uccso par napban, de az egy forum, nem a szemelyes blogom. nem jöhet minden hsz tölem. a közössegnek keszült.
    es tenyleg nem a belefeccolt idöröl es kis penzmagrol van szo, nem azert vagyok csalodott. hanem mert ennyire lekakkinto a banda, semmi lelkesedes, csorda-szellem.
    az volt a tervem, hogy miutan összegyült annyi minimalis hsz a forumban, hogy mar nem tünik halott, brennyu helynek, elkezdem esetleg linkelgetni facebook csoportoknak, hatha kedvet kapnak hozza masok is. de jelen allapotban nem lehet mutogatni, mert ha meg ti is arra vartok, hogy legyen valami aktivitas a levegöbül E, akkor idegenek meginkabb varnanak.

    na es most jol kigepeltem a frusztraciom. hagyom meg futni egy darabig, aztan szerintem zarhato a hely.

    [ Szerkesztve ]

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák