-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz zsolt1129 #4551 üzenetére
Majd jövö nyáron én is szeretnék a Rába több részén is horgászni illetve a Répce fentebbi részén
4-5 éve horgásztam ott utolján, aztán nem volt engedélyem De akkoriban törpéből nem volt hiány.DE sikerült akkor fognom ott egy kis szürke harcsát. nagyon szép volt.de vissza engedtem hadd nöljön mégWOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz zsolt1129 #4553 üzenetére
Ha jó idő lesz a jövö hlten én is suli melett délutánonként kinézek a répcére márnázni, csukázni De elötte hotgászhelyeket kell csinálnom mert akkora a dzsumbuly hogy másképp nem jutnák be
Szerintem a rábában fogsz valami nagyobb példányt Aztán görbüljön a botWOT: kissio
-
róland
veterán
válasz zsolt1129 #4610 üzenetére
Támolygó villantó.
Elég beszédes név, mert pergetés közben támolygó mozgása van a vontatott villantónak. A körforgó villantó pedig szintén nevének megfelelően körbe forog.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
MeTaL
tag
válasz zsolt1129 #4649 üzenetére
Hál' istennek nálunk van egy olyan hely ahol a parttól 6-7 méterre kb. 3,5 méter mély a víz, és ponty időszakban 0-24-ig szinte folyamatosan szórják a horgászok csemegekukoricával és etetőkajával, úgyhogy minden évben ráállnak a pontyok. Letett bolognai botos módszerrel lehet ott őket megfogni, érdekes módon hiába dobál az ember mögé mondjuk 1 méterrel pickerrel/feederrel, nem lehet megfogni... Úgyhogy jövőre kipróbálom ezt a bolognaizást, remélem sikerrel.. De több mint valószinü hogy siker lesz, mert átlagban naponta/kétnaponta fognak ott legalább 1 pontyot..
-
-
rien
senior tag
válasz zsolt1129 #5261 üzenetére
Hát én se
MeTaL: Nem találom a videót róla az Rtl-en pedig megnézném.
Szívósságról: ha harcsáról van szó nekem még csak törpével akadt dolgom de az szívós , akármilyen messziről is kibírja az utat hazáig max. azok pusztulnak meg akik nagyon benyelték a horgot.
De ha a kitekerésre értetted akkor visszaszívtam én vízibicikliseknek hívom őket
Egyszer baszott át egy törpe. Zsinórban egy tóra jártunk ahol nagyon elszaporodott a törpe, rendesen kedvet szegett a horgászatnak. Ha a törpés idegbeteg rángás volt... ki se vettük, hagy akassza fel magát még egy Meguntuk, hogy nem lehet horgászni bármit teszel fel csak törpe jön, ezért mentünk a Tiszára. Kapás, tekerem e mondom szákot, ez pénzes lesz. Hát nem jött be egy nagy törpe volt de akkorát nem is láttam előtte, meg ez ilyen sportosabb volt Gondolom van erőbeli különbség egy tavi meg egy folyami hal között aki ellenállásban úszik, izmosabb lesz. Javítsatok ki ha hülyeséget mondok, de én nem törpének éreztem.ngabor2: Excuse me, én nem éreztem erősnek a képet, de nyilván Te vagy főnök, te tudod
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest