Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lustig

    tag

    válasz MeTaL #5742 üzenetére

    A lényege az erjesztés , nem feltétlenül szükséges a tej
    Sima vízzel felengeded a terménykukoricát és lefeded , hagyod állni heteket , inkább 2-3hónapot akkor lesz egy jellegzetes szaga amit nagyon szeretnek a pontyok de inkább az amur ( mindenkinek nagyon büdös de engem nem zavar :DDD )
    a tej csak egy plusz adalék még büdösebb és savanyúbb lesz a kukorica
    5-5kiló kukoricához 1-1liter tejet és pár kanál cukrot adtam és azt felengedtem vízzel
    ha melegebb lesz kilehet tenni a napra had érlelődjön
    Értelemszerűen minél tovább hagyod annál intenzívebb lesz az aromája
    a tetejét nem szabad levenni !
    csak ha fontos , ha vizsgálni szeretnéd vagy kivenni egy adagot
    mert sajnos akkor elkezd penészedni és rohadni és mehet a kukába az egész
    a leve sem vész kárba natúr etetőkajába nagyon jó
    remélem tudtam segíteni :R

    Holt-Tisza ágánál horgászoknak kertészeknek nyaraló eladó //// http://hardverapro.hu/apro/holt-tisza_aganal_horgaszoknak_kerteszeknek_teglahaz_elado/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák