- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Béta iOS-t használók topikja
- Rejtett díjak, nehéz lemondás: az USA pereli az Adobe-ot
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ellopták a Tesla akkumulátor-titkait
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pupehap
tag
válasz Atis45 #82549 üzenetére
Hasonlóan csinálom mint Zoli bácsi, csak én szoktam főzni is.Jobb ha puhább kukoricával etetsz, mert nem telíti el úgy a halakat mint a kemény, hogy utána rá se bagózzanak a csalidra . Annyi vizet öntök rá ami ellepi kb 2-3 centivel, hagyom 2 napig ázni, mert ha jó a kukorica akkor elkezd csirázni és azt szeretik a halak. Ezután feldobom főzni, a vizet pótolom ha kell. Félkeményen szoktam kiszedni belőle horogravalónak. Az utolsó fél órában én szoktam hozzákeverni egy kis búzát is.Ha puhult akkor kiöntöm vödörbe, hűlnie kell, ugyanúgy só+ kefír bele és melegben bőven jó egy hét alatt. Ilyenkor nem tudom mennyi az erjedés, de nézegetni kell, néha átkeverni. Főzés közben van hogy dobok bele fokhagymát, vagy öntök hozzá vanília aromát, esetleg cukrot,de ha kíhűlt akkor is lehet ízesíteni, de ez nyilván nem muszáj, csak szeretek kísérletezgetni.
"ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot porszívó Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro eladó
- Üzleti és kirakat matricák a legjobb minőségben! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Autómatrica és prémium minőségű matricák PH tagoknak 30% kedvezménnyel!
- Steelcase acélvázas íróasztal/számítógépasztal 120x80x70cm kábelrendezővel 40kg
- Mitsubishi Pajero mk2 gyári felnigarnitúra