-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz sasa311 #80446 üzenetére
Ikon Aqua és Aqua ugyan az. Mondta az eladó hogy több tonnát vettek így tudják adni olcsóbban.
Egyik amúgy emelt másik pedig régi áras. Ez is lehet a megoldás.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
SP4C3
veterán
válasz hermanyi #80453 üzenetére
Gratula, szép eredmény.
Ennyit a "magas légnyomásról"? Mert én ma azért nem mentem, inkább pihentem...
Milyen csali pontosan, mert ráguglizva csomó eltérőt dobott ki.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
lbandi777
aktív tag
Használ valaki csónakból radar srácok?Véleményekre lennék kíváncsi ( max. 350ezer)
Most akarok venni,első radarom lenne.Mindenki mond mindent ,kicsit kezd ez is hasonlítani a bmw- mercedes- audi dologhoz.
-
Szilágyi84
senior tag
Én is voltam ma ,de semmi senkinek 😔
Nem baj akkor is addig megyek pergetni amíg nem lesz sikerélmény és akkor így megint felkerült a listára valami ez a Lurefans X70..
Százhalombattán 1033 volt semmi sehol . -
lbandi777
aktív tag
válasz Szilágyi84 #80457 üzenetére
Batta kuka,sokan nem értjük mi a helyzet ( a dunán)
Sötétben lehet halat fogni márna,paduc,dévér ,néha ponty,süllő 1-1 darab főleg éjszaka. -
hermanyi
addikt
válasz Szilágyi84 #80457 üzenetére
Adonynál voltunk . Annyi hal van a vízben ,hogy hihetetlen . kb Du 4 ig a ballerek vannak nagyon elemükben . 2x azt hittem eltöri a kezem olyan odavágás volt , a botot nem lehet lazán fogni mert kiszedi az ember kezéből .
De a történethez hozzá tartozik ,hogy csónakos peca volt ,radarral . De a házigazda már mondta a helyszínre érkezés elött ,hogy hol fogunk dobálni . Ennek ellenére a radar ment . Látszódtak akkora halak is ,hogy az árnyékuk is látszott a radaron .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
horcsog
tag
válasz hermanyi #80453 üzenetére
Mondom, hogy a harcsázás a legjobb. Eszik még ebben a melegben rendesen, november amúgy is jó még rá általában, hát még most ilyen jó idő van.
Ibandi 77: Nem volt soha radarom, nincs vele tapasztalatom. Attól félek mindig a radart nézném horgászat helyett.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz horcsog #80462 üzenetére
Ha hiszed ha nem , nekem a Balin jobban tetszett . Jó az nem engedett buborékokat fárasztásnál mint a hari , de az úgy odabax a vasnak . Harcsánál már amikór ráfogott a vasra tudtam ,hogy haresz lesz . Lehetett érezni ahogy a vas csúszik a fogai között .
Mondom ezt úgy ,hogy nem vagyok egy pergető horgász .
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
horcsog
tag
válasz hermanyi #80463 üzenetére
Harcsa kapása is tud nagyon durva lenni, főleg felszíni wobblereken ahogy lefordul vele mintha egy trabant esett volna a vízbe . Utána csak az orsót hallod egy darabig míg le nem ér fenékre és utána előre. Egy nagyobbacska ha elkapja azt egyből észreveszed, hogy más nem lehet.
-
hermanyi
addikt
válasz aladarazurbe #80466 üzenetére
Vasból van tehát merül
Hát az én technikám az az volt eldobtam , megvártam míg lekoppan , 2 gyorsat beletekertem ,és vártam míg megint lekoppanAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
sasa311
veterán
Azért még mindig van amit érdemes Aliról rendelni - lenti pakk 6.500 pénz volt:
600 db úszórögzítő gumi
300 db csalitüske 3 méretben
100 db hook stop german righez (szakáll nélküli horgon csalitüskéhez használom)
50 db meglepően jó horogbefordítócsak az úszórögzítő drágább lett volna itthon (és ez még jó is, nem az az olcsó f0s a S-es méretben a 30as monon is elcsúszik)
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
iceQ!
addikt
válasz sasa311 #80469 üzenetére
Horogbefordító mennyire kemény? Nekem van ridgemonkey és nevis is, RidgeMonkey keményebb mint a Nevis.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
andrew911
tag
A pontyshow-ról maradt 2 db 25%-os kedvezménykódom a fisch.hu-ra, ha valakit érdekel.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz hermanyi #80461 üzenetére
Hű de jól hangzik ,tervbe is vannak sorba a dolgok nekem is . Halradarom volt már Deeper Chirp + használtan vettem és ugyan annyiért tovább is adtam mivel nekem nem vált be az állandó+ bot cipelése és dobálása ami ráadásul szűken radaroz hiába állítható a látószög és ha nem esznek akkor hiába látni hol vannak,ha meg esznek akkor meg felesleges gondolat mentén inkább másra költöttem a pénzt és kezdtem belőle pergetni az árából a felszerelést.
Viszont a csónak /hajóradar még komolyabb és pontosabb ,de drágábbak is . -
hermanyi
addikt
válasz Szilágyi84 #80472 üzenetére
Hát ami nálunk volt radar az más kategória mint a deeper. Egy új csónakmotor ára kb. Most akarja majd cserélni a live scoposra . vagy mi a facra , bár nem értem miért .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
aladarazurbe
csendes tag
Találtam a belváros fele egy placcot ahol a kövezés meredeken törik le.
A víz szélétől kábé 7 méterre van az alja.
Ugyanakkor rettenetesen folyik-tol a víz, 3 méter mély, melyet egy víz alatti kisebb rugany némileg meglassít. Sikerült bevetnem a kenyérzsákot a kőlábhoz, így 6-7méterre úsztattam. Hagyományos 8 grammos úszó elég is volt egy 6 méteres bottal.Hamarosan kapásaim lettek. Nem tudtam megakasztani őket, így a múltkori trükköket alkalmaztam. Nem sokára fárasztottam is, de nem tudtam meg mit, mert kipattant a horog. Hamar felfeküdt víztetőre a sodrásba, ez nem jellemző sem a padróra, sem a márnára.
A második halnál óvatosabb voltam és lejjebb kínlódtam magam a merítővel.
Egy hatalmas 1,8as jászkeszeget tudtam szákolni. Ezt követően egy feleakkora domolykónak adtam kegyelmet, majd már nem tudtam több halat fogni.
Mozgalmas 2 órás peca volt, sajnos nem fotóztam. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Volt köztünk valaki a ponty shown? Mi volt a benyomásotok?
Nekem 1 hatalmas csalódás volt az egész... Kevés kiállító, sok nagy cég hiányzott, kevés termék, sok helyen minimális kedvezmény, vagy semmi... 1 táskát vettem meg néhány csalit, de a táskával pont átvertek... 10% kedvezménnyel Korda táska 21 ezer ft, ma hogy netezgettem, 3 oldalon is megtaláltam, 17, 16 illetve 14 ezer ft-ért -
sasa311
veterán
válasz forras2 #80482 üzenetére
Ez van már évek óta ott is és a fehovan is. Gyakorlatilag egy bazár szintjére silanyult gagyi akciókkal (gyk minden jelen lévő adta ugyan azt a kedvezményt webshopjaban is). Semmi jó program vagy előadás...
Csak azért mentem ki mert asszony babszinhazba ment a gyerekkel azt meg nagyon ki akartam hagyni meg azt hittem lesznek kinn csónakok - de csak gumicsobak voltEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
forras2
őstag
válasz sasa311 #80483 üzenetére
Maga a program vagy az előadás engem annyira nem vonz... Sőt a vásárlás sem feltétlenül, hanem inkább, hogy kézbe tudjam venni, meg tudjam nézegetni, főleg az újdonságokat, hogy egyáltalán tényleg tud-e annyival többet, mint a régi, hogy megéri-e cserélni...
Vártam a Nash-t, rengeteg új cuccot csináltak most amik tetszenek, de nem voltak kint, vártam a Fox-ot, nekik is van 1-2 új cuccuk amik érdekeltek volna, de nem voltak kint, vártam a Walter-t, az új csalijait szívesen megnéztem volna, de nem voltak kint, vártam volna a Bait-Bait-os srácokat, de nem voltak kint...
Meg, hogy ilyen U alakba berendezett standok voltak, amik nem gyártók vagy cégek, hanem horgászboltok voltak kivonulva...
Ez miatt most hétvégén meg majd mehetek ki szlovákba a kiállításra, oda legalább kivonul az összes gyártó teljes palettával... -
andrew911
tag
Én kint voltam a gyerek miatt, egy félórát álltunk sorban a Vadkalandnál egy fotóért, valamint megnéztük, hogy Sipi milyen magas élőben, illetve a Mester pedig milyen alacsony.
Ezen kívül 40 percet vártunk a King Baitsnél vajsav-mangóért, mert a tulajdonos mindenképp bizniszt szeretett volna csinálni egy másodikvonalas versenyhorgásszal, és le sem szart minket. A Kiscellinél egy 100g-os Daiwa Black Widow Carp botot akartak rámsózni 80 g-os feederként, de elég gyanús volt, hogy nem színes és nem cserélhető a spicc.
A TTM Bio az utolsó pillanatban lemondta a rendezvényt, a Shimano pedig meg sem próbálta.
Volt, ahol az akciós árak 2000-rel felette voltak a saját webshop áruknál, ott a mobilos bemutatásra mondjuk megadták volna.
A fentieket leszámítva remek volt egyébként . -
mdav88
aktív tag
Mi friss belépőként kimentünk, de sajna néhány értelmes standot leszámítva silány volt. Bár előzetesen beszélgettem egy nagykeres sráccal, aki mondta, hogy ők sem mennek ki, ebből már gondoltam, hogy nem forgalmazók és márkaképviseletek állítanak ki, szóval bazár jellegű lesz, ami így is volt. Sokan voltak, nehezen lehetett az árazással képbe kerülni, nemigazán volt valós és értelmes akció, így minimális pénzt költöttünk. Tegnap bementem a Walterba, kényelmesen, átgondoltan, kulturáltan és nem tülekedve megvettem amit meg akartam venni.
Pozitív oldala volt, hogy azért meg lehetett tapizni egy két dolgot élőben, amit nem feltétlen tudnál megtenni egy helyen. Jobban szét lehetett volna húzni a pergetős, bojlis, feederes standokat és a boltokat, ezzel kicsit átláthatóbbá vált volna az egész. -
iceQ!
addikt
Mi lesz a következő amit ki fognak találni, hogy kis pénzzel vegyék le az embert?
-
saen
veterán
Én jellemzően mindig arra jutok, hogy jobb elmenni horgászni, mint egy ilyen kiállításra. Persze pár évente megjön a kedvem, egyszer elmegyek, aztán évekig nem. Igazából sose érte meg ezekre járni, csak akkor ha valakivel konkrétan beszélgetni akartál aki kiállít éppen.
-
iceQ!
addikt
-
Steady74
Topikgazda
válasz aladarazurbe #80481 üzenetére
klassz peca lehetett!
HD-ről: ez már tényleg a vége, megérett a világ a pusztulásra
-
Zoli bácsi
őstag
Biztos megveszik...Szerencsére nem kötelező.
Engem nem zavar, milyen a kezem, peca végén lemosom tiszta vízzel. Peca után úgyis haza megyek, ott meg a szappanos meleg víz leviszi a maradékot. Végső esetre van a hátizsákban nedves törlőkendő. (Lidl, kb 300ft )
Atis45: #80468 Lehet hatósági áras lett. -
galervin93
őstag
válasz aladarazurbe #80481 üzenetére
Ú, ez de király lehetett! Gratula!
Amikor olvastam, hogy "felfeküdt víztetőre a sodrásba", már mondtam is magamban a jaszkót...
Én most kicsit messzire szakadtam a Dunától, minden bajom van, és mivel jó ideig nem is tervezek visszamenni Pestre, egyelőre nem tudom mi lesz a dunai pecákkal...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BlackmMmDog
aktív tag
2019-ben voltam utoljára Pontyshown, de a megszokotthoz képest én is azt tapasztaltam hogy kevés volt a kiállító és kisebb standok. Csalik miatt mentem ki (10-12 csalit vettem) , volt egy-két jó akció:
Feedermánia Fluo Colour Syrup -500 ft (2490 helyet)
Feedermánia Spray-700 ft (1290 helyet)
Balaton Baits Csl likőr -490 ft
CFB csalik -1000 ft (1500-1700 helyet)Horgász szimulátornál most Carp Zoom botok voltak, bojlis bottal kiszedtem 5 szintű harcsát én volt az első akinek sikerült, este amikor mentem haza mondták hogy még utánam még 2-3 embernek sikerült. A nap közepére az orsó már szét ment, a botot meg amikor mentem haza akkor törtt szét.
-
Steady74
Topikgazda
válasz galervin93 #80494 üzenetére
én dévérre gondoltam elsőre
-
galervin93
őstag
válasz Steady74 #80496 üzenetére
Az lent marad, aztán "lapjával" beleáll. Sajna sokat még nem fogtam, de szinte mindig ezt csinálják.
A tavi denevér más, vagy egy kis fárasztás (lehetőleg víz alatt, ne pocsoljon) után jön ki, vagy a bevágás lendületével egyszerre el is kezdi kihúzni az ember és egyből meríti/emeli. Főleg a kisebb, 5-15 dekásakat lehet így jól "aprítani", ahogy tekeri az ember őket szinte "vágják" a vizet, alig van ellenállás, és nem sérül a hal, mintha rázná a fejét folyamat. De néha a nagyobbak is kijönnek így.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
A Zéé
addikt
válasz galervin93 #80494 üzenetére
"egyelőre nem tudom mi lesz a dunai pecákkal..."
Én is 230 km-ről járok a Dunára pecázni, rokonlátogatással egybekötve. Tehát neked is kell keresni valakit, akihez van indok feljárniJust a simple Lineman...
-
Steady74
Topikgazda
válasz galervin93 #80497 üzenetére
Nagy dévérekről van ilyen emlékem a Körösök vidékéről, ha megakasztottam matchboton vagy rakón, akkor szépen feljött a víztetőre mint egy darab rongy, úgy kellett megszákolni. Igaz, ez sem ma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest