Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    Magot érdemes otthon csinálni, gazdaboltban pontom pénz a kukorica meg a búza, ez a kettő kb. mindenre elég, de óccsó még a tritikálé, aztán ezeket lehet cifrázni kenderrel, tigrismogyival... Még mindig jóval barátibb áron, mint a horgászatra előcsomagolt cuccok. Egy zárható fedelű (de legalább kis lyukon szellőző!) diszpós vödör csodákra képes, és egy mindenféle pecára jól használható cuccot kapunk. Dunán nálam alap a sok mag meleg vízben (15 fok legalább, de ősszel is rakok kisebb mennyiségben), tavi pecán kajába keverve, lőve, vagy akár nagyobb mennyiségben spombolva, tényleg mindenre jó.
    Kajából sem kell mindig a csúcs, egész jó nagy kiszerelésű kajákat kapni mostanában ami hétköznapi pecára bőven jó (pl. Döme Bázis, Walter 2 kilós kajái, de Jankovich sajtis cuccra folyóra is jó áron van). Ha még tényleg zabál a hal (és főleg kárász és ponty a célhal), akkor még a legolcsóbb Tímár meg hasonló 3 kilós is megy, ezekben általában sok a nagy mag, kukorica származék, szóval tényleg főleg akkor, amikor nem a halak étvágya szab határt.
    Az angolmorzsa mindenféle kajában jó adalék, továbbá 3-4 millis pelletek is jól tartják a halat.
    Szóval van ezernyi lehetőség, én azt mondom érdemes nagyobb tételben beszerezni mindent, nem túl romlékonyak ezek a cuccok, elállnak azért akkor is, ha nem használjuk fel azonnal. És akkor nem fáj annyira az áruk.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák