Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz dik #67393 üzenetére

    Mi a maximum súly az orsónál amit még feltennél? Nekem van ebben az árkategóriában spro super long cast lcs 460 ha jól emlékszem a méretre. Az egy jó ár érték arányú orsó vsz. A súlya is, dobméret, dobásokhoz , zsinórbehúzása is áttétele. Teljesen jó pontyozáshoz, Jobb mint mondjuk egy 60-as longbow vsz minden szempontból.

    Ismerősök közül sokan használnak régi fajta banax helikont a legnagyobb méretet pontyozni is és harcsázni is. Ilyet már újonnan nem kapsz , az újfajta pedig mint a longbownál gagyibb. Sokan nyomatják 90-es régifajta longbow-al amit még kaphatsz pl nordfishingen 50 euró környékén. Harcsázni is pontyozni is de ez is nehéz orsó. Pl a spro super long casthoz képest nagy a súlya. Erősebb masszívabb orsó biztos több benne az anyag. Ha nem egy brutál nehéz cuccot akarsz összerakni a spro jobb lesz.

    Viszont nekem a spro-ból még a régi fajta van, az új spro super long cast pro vagy mi a neve az új generációnak azt nem használtam , nem hallottam róla semmit. Ha nem rontották el sőt még javítottak rajta akkor az vsz ezen az áron bőven jó lesz egy általános pontyozáshoz bojlis boton is. 20 alatt más nem jut eszembe esetleg megnézném a dam quick új szériákat hátha van közte jó ilyen árban. Nekem van egy 450-es vsi dam quick 20-25 éves lehet még a visszaforgásgátlója nem azonnali és hátsófékes, de jó kis orsó az pontyozni használom bojlis boton. Újak ilyen árban dam quick-ben mit bírhatnak fene tudja

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák