Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv,

    Köszönöm mindenkinek ismét az információkat, második próbálkozás:

    Azért ez sem olyan szép mint amit küldtetek, de remélhetőleg beleesik a használható kategóriába, hogy látjátok?

    Nem töltöttem túl? Elég sekély ez a dob, nem könnyű belőni, lehet, hogy kicsit határeset.

    Végül nem hoztam Dömét, bár nekem semmi bajom nem volt egyébként vele, de tény, hogy nem a legjobb darab volt, viszont szerintem csak kifogtam, mutatta az eladó is, hogy lötyög a kar, a műanyag stb, hangra is volt egy zavaró nyikorgása. Ettől függetlenül elhordták mindennek, ajánlgatták a Daiwa-t, de ahogy az itteni véleményeket olvasom szinte senki nem javasolt Daiwa-t a 40.000 alatti szegmensben, lévén a márkát fizeti meg az ember, még mindig könnyebben el tudom képzelni egy Döméről, hogy kevésbé túlárazott mind a Daiwa.

    Végül ez a Preston lett helyette jobb híján mert ebben az árszegmensben nem sok választék volt, Okuma Custom Black-et akartam még, de az meg túlzottan drága volt a többi netes árhoz képest, Daiwa-t a fent írtak miatt sem akartam, így végül annak ellenére, hogy reméltem sikerül megállnom a Fine Carp körül árban, de nem sikerült, már úgy éreztem túl sok felesleges fejtörést, ide oda rohangálást okoz, így nem variáltam tovább, remélhetőleg kiszolgál.

    Egyébként az üzlet is kissé megosztó, volt aki nagyon kedves volt, volt aki kevésbé, szóval elég vegyes, de túlzottan nem kötöttek bele a dologba, mondjuk egyébként nem is nagyon lett volna mibe belekötni.

    Most már csak egy tavat kell találnom a környéken meg jó időt, aztán végre csak le tudok jutni. :K

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák