Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz csababarca #66472 üzenetére

    Köszönöm a válaszod!

    Furcsa, engem csuklóból elküldtek, lehet, hogy attól is függ ki veszi fel a telefont.

    @mriya@

    Köszi, így csináltam egyébként, persze segédlet nélkül egy sütőformában :D

    Egyébként hasznos cuccok ezek bár szerintem azért kiváltható, szóval kérdés, hogy megéri-e költeni rá, de gondolom nem is feltétlenül ezért linkelted, csak, hogy lássam, hogy kéne felmennie.

    Sungoo

    Venni azért muszáj mert ugye ez már nem elég, maximum nem erre az orsóra kerül majd fel :K

    Furcsa, ma mindenképp megkérdem náluk, hogy mi lehet.

    cool13

    Mindenképp, én sem gondolom, hogy így kéne kinéznie, van aki 8000 Ft-os orsót használt itt, gondolom még az sem ilyen :N

    horcsog

    Köszönöm a válaszod!

    Ez is megeshet egyébként, lehet, hogy mindkettő rendben van, azért ma elviszem, nézzenek rá.

    Bár egyébként van aki azt írta, hogy akkor sem kéne így kinéznie. Az is igaz, hogy a durvább gubancok a végén jöttek, addig többé kevésbé feltekerhette volna szépen nem?

    Ettől függetlenül én nem vetem el azt amit írtál, szerintem simán történhetett így, bár azért igyekeztem minimalizálni a zsinórdob mozgását, és mindig figyeltem, hogy ahogy írod is, ott ahol fogom ne legyen gubancos, ennek ellenére egy pont után ez már kivitelezhetetlen volt.

    Mivel több videóban is kifejezetten felhívták erre a figyelmet így én is kiemelten ügyeltem rá, hogy feszes legyen, azzal nem volt gond, maximum az fordulhatna elő, hogy túlzottan feszes volt, de ellenőriztem az ujjammal és azért nem volt gitárhúr feszességű, amit szerintem azért kézzel nehéz is lenne, mindössze annyira, hogy tartson.

    Ettől függetlenül mivel nincs tapasztalatom vele kellő, nem kizárt, hogy én éltem meg így, közben volt valami pillanat amit elnéztem, nem jól csináltam vagy kezeltem le.

    Furcsa, hogy a Walterlandnál nincs ilyen. Nem tudom mennyire számít komolynak hazai viszonylatban de eddig azon kívül ahol voltam mind egy kis lyuk volt körülbelül, így furcsállom, hogy ott ebben nem tudnak, nem akarnak segíteni.

    A zsinórt semmiképp nem dobom el, ahogy mondod valóban még jó lehet, már amennyiben nem vele van a probléma persze. Mondjuk mondom így levágva kicsit letekertem róla kézzel, nem látom, hogy rosszul lenne feltekerve vagy bármi, de aztán ki tudja, tényleg.

    Ti szoktátok áztatni a zsinórokat előtte egy óráig, a többit is kell, vagy ez a Guru sajátossága? Lehet ennek a hiánya a gond?

    Erről is megoszlanak a dolgok azért ahogy a neten nézem egy rövid áztatás hasznos lehet de több fórumban is óva intenek hosszabb áztatástól, mindenféle gondokat okozhat ahogy nézem, szóval nem tudom, hogy a Guru furcsasága ez, vagy általános.

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák