Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz freelanced #64916 üzenetére

    Nincs mit, csak spiccbottal kezdenék nem is feedereznék. Ha kimész csak spiccel szerintem egy élmény, kevés cucc , gyors peca néha meglepően sok hallal. Harmincegynéhány éve horgászom de még mindig nem untam meg a spiccbotozást. :) Még ma is sokszor nyomok egy gyors pár órás spiccbotozást. 5 méteres vagy 6 méteres keszeges típus mert vannak különböző erősségű spiccbotok, tűspicces (mert vannak csőspiccesek is) . Zsinórnak én colmic fendreelt 16-ost használok keszegezni ha ponty is bejöhet és cralusso 12-est snecizni vagy finom keszegezéshez annak a pontos típusát nem tudom . Horognak gamakatsu -t használok spiccbothoz leginkább de abból is van 1000 féle sajnos nem tudom most fejből mi a típusszáma azoknak amik beváltak.

    Horgászpapírok: Megcsinálod a vizsgát , állami jeggyel + horgászkártya tudsz már napi jeggyel mászkálni. Vsz előbb érdemes megnézned így pár vizet a környéken mielőtt területit veszel valahová. Vannak olyan helyek is ahol ha nem hozol el halat akár 1000 ft alatt is lehet napijeggyel horgászni.

    Feederes videó: A zsinórsodrással nem csak a gubancgátló árát spórolod meg . Sokkal kisebb a cucc ellenállása kitekerésnél nincs rajta cső . + láthatsz még mindenféle gyöngyöt , gyorskapcsot, különféle gumi és előke csatlakoztató kütyüket és a fene tudja még mit rá lehet ilyen fenekező cuccokra barkácsolni. Mindegyiknek megvan a szerepe , helye , jelentősége adott esetben. De nélkülük elég fogós cuccot lehet összerakni sőt akár egy ilyen versenyre is mint a videón . Persze mindezt a bothoz zsinórvastagsághoz stb kell igazítani ami külön regény témája. Ne legyen olyan egyszerű. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák