Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz KunEmber #60311 üzenetére

    Persze, nem ördöglakat, de nem is olyan egyszerű, mint a hagyományos spinning. Egyszer pár éve leírtam, hogy mit össze vergődtem én az elején a multis cuccokkal. A 2. bottal, meg a 4. fajta zsinórral már normálisan horgászni is tudtam.
    Az összhang a nagyon fontos, továbbra is csak ezt tudom mondani. Ez nem az a módszer, amikor a random 10-30-as botra felraksz egy 100-as tojásmultit, arra valamilyen zsinórt, és az ötös thrilltől a 20g-os jig ólomig minden menni fog. Hagyományos fej feletti dobással is csak annyit érsz el, hogy 4 dobásból 4x bevágod magad elé a cuccot, a dobodon meg lesz egy takaros madárfészek, amit vagdoshatsz szét. Olcsóbb cuccok jellemzően nehezebb csalikkal működnek jól. Abu Garcia Black Black Max orsóm és egy Pontoon21 GAD Gancho botom (7-25g) van most, azon 14-es Kastking fonott, és ezzel 10g környéke az alsó határ, amit értelmesen el lehet dobni. De pl. volt 10-30-as Abu botom, azzal 20g alatt olyen 10-15 métereket tudtam dobni csak.
    Szóval nem annak való, akinek csak annyi kell, hogy legyen otthon valami pergető bot, amivel ki tudja próbálni, hogy milyen pergetni, mert garantáltan hamar elmegy a kedve az egésztől.

    Mindazonáltal az a kombó lehet, hogy jó, de 100%, hogy nem az lesz az, amivel a sügerezéstől a csukázásig mindent meg tudsz oldani.

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák