Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz csƵ #43550 üzenetére

    Ami kisebb mint egy elefánt és nincs lebetonozva, azt viszik - szól a mondás.

    partxxx #43540: most már csak egyforma hosszúra kell kötni az előkéket :) Úgy válaszd meg a hajszálelőke hosszát kisebb, mondjuk 10mm-es csaliméretig, hogy ha a csalit felfűzöd, akkor a csali teteje a horog öblének alsó síkjával legyen egy vonalban. Nagyobb csaliknál hagyhatsz helyet, mondjuk max fél cm, bár 14-16mm-es csalival nem igazán feederezünk. Füles horogra azért könnyebb megkötni, illetve nem is a megkötés, hanem az hajszálelőke méretének a beállítása könnyebb.

    pityu #43547: mivel elkezdtek fogyni a 15-ös monofil előkéim, elkezdtem lefelé menni kíváncsiságból mit lehet kezdeni vele. A tó kb 2 m lehet mélységben, és feedereztem.

    A tegnapi nap saját tapasztalata totál szembe megy a byDöme biznisszel, és többek között ezért is mondjuk el sokszor, hogy a saját igazát fújja Dumagabi. Az Acolyte bot elvileg ultralight kategória, vagy inkább light. Picike gyűrűk vannak rajta. Miért mondom ezt? Szerinte 40m felett már 3,9-es bot kell, nagy gyűrűk a pontos dobáshoz, pláne szélben... Na, tegnap 45 méterre horgásztam, magam korlátaihoz képest pontosan olyan bottal amit ő pl. kézbe sem venne.

    joe#43549: Imre, Imre, ahol te megjelensz, ott mindig történik valami :DDD

    Ha fehérvár környékén lesz az őszi peca az ok, de akkor a szervezést rábíznám valakire, akinek közelebb esik.

Új hozzászólás Aktív témák