Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt1225

    aktív tag

    Voltunk tegnap a pontyshown. Fasza volt, csak nem akartam ennyit költeni :D
    Kb 10 körül érkezhettünk meg és nem volt idő végignézni minden standot...
    Alapvetően valami jobb horgász széket szerettem volna venni olyan max 15ezerig, de aztán csak még egy tízessel meg kellett toldani. Nagyon sok széket megnéztünk, de sok volt ami nem is volt olcsóbb vagy még úgy is drága volt. Carp zoomos standon pl mondta a csávó, hogy katalógus áraik vannak, akkor mit keresnek ott? Nem az lenne a lényeg, hogy kedvezőbb áron vásárolhassanak az oda utazók? Mindegy, ott volt egy ami tetszett, kimentem a stand mellé és neten találtam 3 ezer Ft-al olcsóbban ugyanazt, gondoltam majd megrendelem neten. Aztán egy másik nagy standnál Monstercarp-nál(meglepően jó minőségű cuccoknak tűntek jó áron) találtunk egy jó ki halmérlegelő, visszaengedőt 6 ezerért abból kértünk is egyet, mire kihozta a csávó megláttuk a székünket, próbáltunk még kicsit alkudni az árból, erre mondja asszony vegyünk kettőt. Így végül nagy nehezen engedtek még 5%-ot az akciós árból és elhoztunk kettőt, egymásnak megvettük szülinapokra :D
    Valamint kaptam még karácsonyra asszonytól egy Cormoran orsót a feederemre, ugyanolyat mint ami már nekem van nagyobb méretben.
    Csalikból vettünk még egy jó párat, etetőanyagból is.
    Feedermánia standnál ott volt Krisztián is, még sosem találkoztam vele, de egy teljesen normális szimpatikus srácnak jött le. Adott tippeket is csalizásban illetve az etetője keveréséhez.
    Jó kis nap volt, bevásároltunk szinte mindent, egyedül haltartót nem láttunk sehol normálisat.
    Még 1-2 peca van az évre aztán meg lehet várni a tavaszt :D

    Jah és egy kép a napi költésről

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák