Új hozzászólás Aktív témák

  • pcbuhera

    csendes tag

    válasz golyós #34559 üzenetére

    Szia!

    Ha elfogyott az idő, vagy egy picivel tartósabbat szeretnél akkor Penn Slammer 260-at vagy Penn Fierce 2500L nyeletőset akár csak teszthorgászatra fel tudok ajánlani. 14 napos elállási lehetőség van mindenféle rendeltetésszerű használat mellett bekövetkező kopási - karcolódási sérülések esetén is alapból. Ezekkel foglalkozom, így elég ritka ha valaki utólag hajlandó vissza adni. Sós víz álló kivitelek, vízbe esés után a fékrendszerük változatlan marad. Sósvízes fürdő után kell nekik egy édesvízes öblítés pár napon belül és újra a régi gördülékenységgel megy tovább.

    20e Ft -ért bármelyik vihető, ha Bp-i vagy akkor kézbe adom. Ha nem tetszett, vagy csak 2 hét horgászatra szeretnéd kipróbálni mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül akkor is szívesen adom (reklám értéke van számomra). Mivel augusztusig 14-ig én is nyaralni megyek, így 1 hónapig biztosan tekergetheted.
    6 hónapon belüli meghibásodás esetén nincs javítás, csak csere.
    Az általad nézegetett shimi ára 10000Ft környékén van, így nyilván nem egy kategória a kettő. A konkrét típust csak futólag ismerem, viszont az biztos hogy Shimano az olcsóbb kategóriában csak búcsúi darab (Daiwa és Okuma is jobb választás). Ha egy évben csak 2 hetet horgászol, de akad is valami akkor örömtelibb lesz egy Penn. A fékerő nem csak papíron 5kg körüli, de 100 mérföldön koptatva sem változik az ereje és ami fontosabb, az egyenletes és megfutás mentes tapadást végig tudja biztosítani.

    Promóció: aki 30 feletti harcsát fog 2017-ben a tőlem származó Penn orsóval és a legkisebb minőség változást jelent be, annak az orsó-bot-hal kombó képért cserébe az orsóját ellenőrzés nélkül kicserélem és1db Penn orsót a legolcsóbb magyar webáruházas ár 50%-ért adom az általam is árult modellek közül.

    czako.viktor1980@gmail.hu-t használom horgász témában de időnként ide is bekukkantok :))

    VGA ÉS ALAPLAPLAP javítás, Eprom írás, szervizben dolgozom, napközben nem érek rá.

Új hozzászólás Aktív témák