Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz tween #29450 üzenetére

    Nekem is elég lenne a kisebbik, gyakorlatilag csak a flatt shadet húzom, ebből van a legtöbb, de van mellé még jó pár sebile wobbler. Gumit nem használok, csak dísznek van pár fajta, elszoktam osztogatni a gyerekeknek, van még egy vasas doboz, ul csali doboz, de ez zsebben is elfér, forgós/kapcsos, előkés doboz, olló, fogó meg hasonló apróságok.

    Már nagyon várom a jég és a tilalom végét, nem mintha lenne ragadozó a az egyesületi tavakban.

    sityupityu: A pergető és match/spicc cuccaim nekem is külön vannak. Szép is lenne fél mázsa cuccal a nádban harcolni pergetés közben. Pergetésre van egy kis hátizsákom, csak unom a le föl vételét, a nyitogatását, a folyamatos ki be pakolást ha stégről stégre járok.

    A mostani ládám kinőttem, pedig nagyon jó filléres silstar doboz, elpusztíthatatlan. Ha pár centivel nagyobb lenne, akkor nem kéne ládában gondolkodnom. Majd bemegyek pár üzletbe, aztán a legszimpatikusabbat megveszem.

    Match/spicc felszerelésem: szék, botok orsók, merítő , egy díszperlites vödör, benne a pici ládám, etetőanyag, csalik, bottartók, pár sör. A bottartók kiálló végére szoktam akasztani egy pici vödröt, abba még bele pár szendvicset... A lényeg, hogy ne kelljen kettőt fordulni a kocsitól, mert akkor inkább neki se kezdek a horgászatnak.

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák