Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz T 1000 #2830 üzenetére

    na hi.
    ehhez en is hozzaszolok akkor.
    szal adott egy nagy 30 hektaros to, a budos eletben nem horgaszott rajta senki se pellettel se bojlival. csak a kukoricas etetesek jellemzoek.
    jon 3 pesti asz, es 4 nap alatt fogtak 18-20db 10 es 20 kilo koze eso pontyot es nehany amurt. ugy hogy 4 kilosnal nagyobbat abban az evben senki se fogott elottuk..
    mondanom se kell hogy jo sok penzt elqrtak ra:D de hat azert jottek hogy sokat fogjanak meg nagyokat. persze vissza is engedtek szinte mindegyiket es azota sem latta azokat a halakat senki sem... ket napra ra jottek a haverjaik, ugyanazok a modszerek ugyanannyi penz beleolese, ugyanaz a hely, az egyetlen kulonbseg hogy hirtelen lehult az ido. es ugyanannyi ido alatt talan ha ket 35 centis pontyot fogtak..
    szal ez nem mindig ilyen egyszeru, de azt sem lehet mondani a bojlizasra hogy nem kepes csodakra. szal azert szivesen kifogtam volna azokbol a halakbol vagy 5ot, es gondolkodas nelkul szantam volna ra akar 50.000 forintot is. csakhogy ismerve a masodik csoport eredmenyet. haaat.. azert attol befordultam volna. viszont miutan elmentek mi is kiultunk az etetesre mindennap egy hetg de mar csak 8 kilos volt a legnagyobb, meg volt par szakitas is, ami kitudja mekkora lehetett, mondjuk talan 2szer volt ilyen..
    talan erdekes tortenet, konkluziot nem vonok le belole, de jo lenne egyszer megismetelni az elso trio eredmenyet, es ketlem hogy ez fott kukoricas etetesen meglesz valaha ott barkinek..

    [Szerkesztve]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák