Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    Köszönöm a válaszokat! Jogosak a kérdések, elég sok minden kimaradt.

    Feederezni szoktam a tavon, a teljes tó 2ha körüli mesterséges tó. Átlagos vízmélység 2-3m, de vanak benne mélyebb gödrök, ott 4m körüli a mélység.

    @Steady: sajnos az nincs a tóban, mert akkor fogtam volna vele egyet :D

    @conrad: Inkább csali, etetőanyagból van sokféle mikropelletem, meg magkeverékem, valamelyik csak bejön pikkelyeseknek. Egyértelműen a csemegekukorica a menő, de azzal elég nehéz szelektálni, inkább csak a szerencse, hogy egy kiló körüli ponty, vagy egy nagyobb veszi fel a csalit. Sokat meg nem raknék horogra/előkére, mert még elég hideg a víz.

    @ChrisG: mivel nem lehet etetőanyaggal etetni, ezért inkább úszóval nyomultak a népek, de a nagyobb példányok egyértelműen fenékről jöttek. Elmondások alapján rengeteg benne az 1-2kg közötti ponty, több nagy hal is van benne, de ritkán kerülnek horogra. Mikor kinéztem, akkor kenyérkockával sikerült egy tagnak valami nagyon nagyot akasztania, de az első kirohanáskor szakadt az előke. Tógazda 20kg+ tórekord pontyról, illetve 30kg+ busáról zengett ódákat :) Nekem 3kg környéki volt a legnagyobb, de úgy küzdött mintha 2-3x nagyobb lenne.

Új hozzászólás Aktív témák