Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok kicsit kihalt a topic.

    Egyszer régen már lehet kérdeztem, de most újra nagy elánnal elkezdtem edzeni otthon 1 hónap bemelegítés után most a Total Tension Kettlebell Complexet csinálom 24 kg al.

    Nem tudtok olyan könyvet, blogot, letölthető/megvehető oktatási anyagot stb. amiben sok kipróbált "tudományosan" felépített különböző kettlebell komplexek, vagy egyéb célorientált ketllebell edzéstervek találhatók?

    Értem én hogy senki nem akarja kirakni a netre ezeket az anyagokat mert annyival kevesebben mennek el órára. De ha az embernek nincs lehetősége (Covid/család/munka stb) és csak otthon tud edzeni akkor jól jönne valami segítség.

    Persze rengeteg videót lehet találni, és különböző oldalakon különböző kettlebell gyakorlat sorokat, de jó lenne ezeket valami hozzáértő szerint megszűrt, strukturált formában (szelektálva) rövid magyarázatokkal elérhetővé tenni.

    nekem egy excel/mátrix formátum is megfelelő. :D
    Néztem jó pár könyvet de szinte mindegyik csak az alapokkal foglakozik. vagy a lényege 1 A 4-es lapon/ táblázatban összefoglalható.

    Csak előre gondolkodok ha végzek a jelenlegi komplexel akkor mi jön utána. (persze váltsak nagyobb súlyra és elölről kezdjem), de jó lenne más gyakorlatsorokkal is edzést csinálni.

    Én hiába ismerem a gyakorlatokat, nincs meg az a képességem hogy kitaláljak egy progresszív edzéstervet (persze ki tudok csak kitudja van e értelme)

    Esetleg valami kettlebell edzéselméletes könyv is jó lenne ami után magam is fel tudok építeni egy edzést nem csak gyakorlatokat dobálok egymás mellé.

    köszi

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák