Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz peppe79 #89274 üzenetére

    Köszi a tippeket ivana-nak is. :R

    Hát ezek nagy részére úgy látom még kell költeni még a 48 ezresre is. Engem egyébként nem érdekel a korhűség meg egyéb marhaságok... Ezt csak arra írom, hogy néhol úgy tüntetik fel, mintha ez valami plusz lenne de számomra pont taszító, hogy 20 éves bringákat kell nézni.

    De azt bele kellene kalkulálni, hogy nekem ez munkába járós lenne szóval akár esik az eső vagy ilyesmi akkor is fel kell rá pattannom szóval sárhányó kell, jó gumik is kellenek meg kitudja melyikről mi hiányzik még.
    Ezért meg is ragadnám a lehetőséget, jellemzően mik azok a dolgok amiket cserélni kell használt bringa vásárlás után?

    Jövő havi fizut megvárom, plusz jó lenne "kifogni" valami jó ajánlatot és inkább várok vele még kicsit amíg fel nem bukkan valami a láthatáron. Kicsit határozatlan is vagyok amolyan kettősség van bennem: vagy venni kellene egy épphogy olyan jót ami elvisz A-ból B-be vagy kicsit lehet többet kellene rá költenem és akkor az élmény is jobb lenne. 50-60-tól többet viszont semmiképp nem szeretnék rá költeni, alkatrészekkel együtt sem.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák