Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasers

    tag

    SziasztoK!

    Segítségre lenne szükségem.

    Van nekem egy 26"-os kerékpárom. Szeretném kicsit rendbe tenni, utoljára 4 éve volt szervízben, akkor beállítottak és rendbe tették hellyel közzel. Viszont már akkor is közölte velem a szervízes, hogy elől a teleszkó cserés, de akkor nem volt rá anyagilag keret, így azt halasztottam. Mostanáig. Azóta nem volt sokat használva a bringa. Akkor ha jól emlékszem cserélte a láncot, a váltót, a kormányt, beálíltotta a fékeket, bowdeneket cserélt. Féltetó alatt állt-télen nyáron.

    Viszont idén már rendesen igénybe lesz véve, aminek a feltétele ugye, hogy megcsináltatom.

    Amit első körön gondoltam cserére, ugye az első teleszkóp ( ez a legfontosabb, amit mindenképp szeretnék cserélni.

    Szeretném még a "felnit?" , a gumi belsőt, külsőt, fékpofákat elöl hátúl cseréltetni. Beállítani, olajozni "alap" szervízt elvégeztetni.

    Még nem beszéltem a szervizessel, de fel szeretnék előre készülni az anyagiak kapcsán.

    Mire számítsak? Nem versenyszerűen használná, hanem alkalmanként, hosszab távra évi 1-2szer mennék, az is a Balaton lenne. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem a leprofibb márkákra lenne szükségem, de azért azt sem szeretném, ha 1 év múlva megadnák magukat, a közép kategóriát céloznám meg, legjobb ár/érték aránnyal.

    Mennyit kellene a fentiekre költenem? Esetleg ha konkrét dolgokat is ajénlanátok, azt is megköszönném, de alegfontosabb számomra most az lenne, hogy megtudjam, hogy kb. mire számítsak.

    Köszönöm! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák