Új hozzászólás Aktív témák

  • KERKO

    csendes tag

    válasz itouchfan #155936 üzenetére

    Mi tagadás, elmentem ma kicsit mozogni, azt tudni kell rólam, hogy a csuklótörésem óta nem ültem bicajon, és mozgás is minimális volt 75 kilóról 85-re felmentem a hónapok alatt.
    Az első fél órában a tüdőmet köptem ki, de utána már egész jó volt, és kiváló edzésnek éreztem, hogy a szél is sz.pat miközben keményrefújt kerékkel mentem a sárban/erdőben, motiváló volt, cél az volt hogy minnél tovább menjek a legnehezebb fokozattal kb megállás nélkül. 2 órán át bírtam, de a tempón is lehetett érezni, szóval összeségében nagyon el vagyok szokva a mozgástól, ezen változtatni fogok, mindennap elmegyek legalább egy fél órát kerülni a városba.

    Holnap 29-26-os kerékkel próbálom ki a bicajomat, szerintem tetszeni fog, páromé kész lett és picit irígy is vagyok rá, az enyémnek a geometriája nagyon meredek, arra van kitalálva, hogy ne /nehezebben tudj vele hátraborulni. Kb geometriára olyan mint a fentebb beillesztett woodlands kerékpáré.
    Ma egy pillanatra tettem bele a 26-os kereket, és jobbnak éreztem, aztán majd hosszútávon elválik, hogy milyen lesz, legrosszabb esetben egy 27,5-ös kereket teszek hátra, azt mindenféleképpen akarok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák