Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    Sziasztok!

    Ma reggel arra ébredtem, hogy valaki leszerelte az első kerekemet a kerékpárról, majd azt otthagyva a bicajt kihajította a ház alá az átjáróba.

    Először azt hittem ellopták, de mivel mellette meg ott maradtak az értékesebb kerékpárok mindenféle lezárás nélkül, elkezdtem keresgélni a környéken. Ezt valószínűleg szándékosan valamely ház lakója csinálta. Tippre annak a biciklinek a gazdája, aki mellé lekötöttem. (Úgy kötöttem le, hogy simán ki tudta volna szedni a bicaját).

    Tehát felvittem a kerékpáromat majd lementem volna hogy lezárjam a mellette lévő bicajt a saját kerékpár zárommal, otthagyva egy telefonszámot, ahol eltudnak érni, ha problémájuk lenne a hadművelettel. Erre egy idős nő elkezdett lefele sétálni majd engem meglátva első szinten maradt 'levegőzni'. Amint leláncoltam, rám szólt fentről, hogy ne láncoljam már le. Nagy valószínűséggel az ő férje vagy fia, mitoménki csinálta, persze ő úgy viselkedett, mintha semmit se tudna, de egy ártatlan ember nem viseli ennyire hidegen, kimérten a vádaskodást.

    Azóta valahányszor ránézek a képekre dühít, hogy ilyet valaki meg mer tenni. Én ezzel járok munkába, ha ellopták volna, kellett volna vennem egy újat. Mit lehet ezzel tenni? Jelentsem fel?

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák