Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz deny330 #130874 üzenetére

    Ez profi áttekintés volt, annak ellenére hogy én is így vizsgálom a képeket mikor meg akarok venni egy bringát, mikor a valóságban látom, akkor valahogy átsiklom a legtöbb apróság felett.

    Amúgy szerintem igen jelentős faktor hogy ismered-e az eladót, ha tudod hogy kicsoda, és mire használta vagy mennyire precíz v pedáns ember, akkor az többet számít, mint hogy csilivili a bringa épp abban a percben mikor megnézed.

    --
    "Azért annyira nem rossz ez. 130-at mozgó Alu Trail Fully 13,3kg. Ez egyáltalán nem rossz súly! "

    A picsába már, valamit nagyon eltoltam, mert valamikor tavaly még az én bringám is 13 közepe volt, most meg ki sem merem írni :)) és igazából a szarvakat, pumpát meg km órát leszámítva nem pakoltam rá semmit, de mindkét gumit drótosra cseréltem, sima belsővel... létezik, hogy ezek annyira nehezek hogy majd 1 kilót hozzáadtak a bringa súlyához?
    Fogalmam sincs mi számít jónak, a legolcsóbb xking, és legolcsóbb ikon van rajta mindkettő drótos.
    --

    (#130888) StLui

    Én úgy értettem hogy egy havernak lesz aki még nem bringázik, tehát valószínűleg ez lesz az első terep gépe (városban kavirnyászás nem számít bringázásnak, az biciklizés) Szerintem reális hogy 1 guriga körül van a keret, majd ha tetszik akkor lehet vadulni, és 2000 ért nézelődni. De ebben az esetben nem érzem azt hogy ő jól járna vele, ha majd 2x ennyit tolna bele egy hobbiba ami lehet annyira mégsem tetszik neki, vagy eleve boldog lenne egy sokkal visszafogottabb modellel is.

    Runner
    Nekem annyi mondjuk nem tetszik a leírás alapján, hogy nem gyári konfig. Jobban kedvelem a gyári gépeket, ezekbe általában kevesebb a km is.
    Aki lecserél valamit ami gyári nem azért teszi hogy jobbat rakjon a helyére? Nem pont az a jó, ha azt amin a gyártó valószínüleg spórolt, lecseréljék, és így a bringa eleve kényelmesebb v jobb lesz, függetlenül attól hogy azt nem mérnök tervezte oda. Persze értem én hogy lehet marhaságokat is csinálni, de pl itt sokan mondogatjátok hogy kerékszettet mindig okos dolog cserélni mert az fontos, az olcsóbb gépeken meg azon spórolnak is.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák