Új hozzászólás Aktív témák

  • deny330

    aktív tag

    válasz Zsohi #128022 üzenetére

    Tetszenek ezek a karbon felnik, a magas profiljuk miatt főleg. :K Ha egyszer ne adj isten tönkre mennének az EX500-as felnijeim, lehet beruháznék egy ilyenre. Gondolom súlyban is nyernék vele egy keveset, bár nekem az annyira nem fontos. Csak az XLC pedáljaim nyomnak 580g-ot párban.. :D Ha nagyon könnyíteni akarnék a bringán, akkor lenne bőven mihez nyúlnom.

    (#128024) jjeahh: Majd lehet, hogy adok egy esélyt ezeknek a kompozit pedáloknak, bár inkább az alu híve vagyok. Mindenesetre amíg a mostani nem megy tönkre, addig annyira nem érint ez a téma. A súlyuk csábító meg az amit írsz róla, nem tűnnek túl gagyi szerkezetnek. Ha vizes a pedál / cipő talpad mennyire csúszik? Az alu gondolom valamivel csúszósabb. Bár gondolkozok, hogy inkább cipőt kéne vennem, nem pedált cserélgetni oda-vissza.

    (#128032) Hasaggymeg: Egyet tudok érteni ezzel a gondolatmenettel, pont szombaton szakítottam el a láncomat Eplénynél egy nagyobb sáros mászásnál. 8-as Sunrace lánc volt, másfél órát toltam mire hazaértem. Kezdem úgy érezni, hogy váltásban és hajtásban csak a Sram, ha nehezebb, ha drágább, én megbízhatóbbnak érzem. (Két haverom X7-es és X9-es hátsó váltója olyan rohadt igénytelen, hogy az hihetetlen. A legnagyobb mocsokban tekernek, és semmi bajuk. Feszítenek, váltanak.) Egy olcsóbb KMC láncot is így téptem el tavaly, pedig szerintem nehéz nem vagyok (72kg), olyan bivaly erős lábaim pedig egyáltalán nincsenek. Olajat kapnak rendszeresen a láncok, takarítani hetente szoktam, nem hiszem hogy emiatt történt volna. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák