Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #121528 üzenetére

    Itt is felmelegedik az idő holnapra elvileg.

    Persze, fázok én is, de annyira nem izgat :DDD . Lefele viszont a kezem szokás szerint lefagyott.

    Gpx-et amúgy tudtommal bármelyik egyszerűbb-olcsóbb gps-es km óra is ment, nem muszáj csak ezért Garmint venni és azok a kisebb monokróm kijelző miatt lehetséges, hogy tovább bírják akkuról. Mondjuk ha nem felejted el feltölteni minden tekerés után, akkor szvsz bőven elég egy átlag montisnak az akkuideje, nekem eddig még sosem sikerült lemeríteni, szvsz a tavaszi 150km kört is kibírta volna... annyi, hogy nem szabad sokat nyomogatni, mert olyankor merül a legjobban. Arra, hogy ne felejtsd el feltölteni, szerintem egy jó megoldás lehet, hogy nem telefonnal, hanem laptop/pc-ve szinkronizálod usb kábellel, így amikor a stravara feltölti az adatokat, egyben az akkut is feltölti. Amúgy ilyen 30-50km köröket valszeg 3-at simán kibírna egy feltöltéssel.
    ANT+ eszközök nem tom mik vannak, asszem láttam pulzuson kívül pedálfordulat mérőt is, a menüben nálam azt írja, hogy össze lehet kapcsolni ebike-al, garmin radar-al, garmin lámpával, no meg pulzusmérővel.
    Eddig nekem két negatív tapasztalatom van vele, az egyik, hogy lassan kapcsol be, mert kell neki egy kis idő, amíg azokat a hatalmas gyári térképeket betölti (egyelőre fogalmam sincs melyik törölhető), a másik, hogy nem jegyzi meg melyik térképeket kapcsoltam ki, ezért minden bekapcsoláskor újra végig kell zongorázni az összes térképen és kikapcsolni amire nincs szükségem (valszeg ezt is megoldaná, ha törölném az összeset ami nem kell).

    pikszel: :R

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák