Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Sziasztok.

    Szeretném a segítségeteket kérni. Fateromnak keresek nagyon jó vételbe MTB-ot. Hétvégén a piacon látott egy gyönyörű full Deore XT-vel szerelt KTM-et és nagyon megtetszett neki, de kicsit sokallja a 170k-t. Viszont nem igazán tud árlimitet adni, mert részben "meglátni és megszeretni" van, szóval nem egy tudatos, objektív választás volt.

    A kérésem az lenne, hogy ha tudtok, akkor 100-150k közt linkeljetek nekem nagyon jó vételnek számító lovakat. Öregem 170cm magas.

    -----------------------

    Másrészről érdeklődnék, hogy mennyiből lehet kihozni egy olcsó virsligumis-t. A fent említett piacon én láttam 50-ért egy Bianchi-t, ami ugyan nem volt 100-as, de még bőven használhatónak tűnt. Krómozott első villája már kicsit rozsdapöttyös volt, és a hajtás is szép barna színben tündökölt. Igazán meg sem néztem, emrt nem bringát venni mentem, de hát faterom se... Reálisan mennyiből lehet kihozni egy alap outit, ha csak két elvárásom van irányában:
    -Minél vékonyabb gumi/kisebb gördülési ellenállás
    -Minél olcsóbban, hogy ne bánjam, ha lába kél.

    Jó dolog a monti, elvisz bárhova, de néha annyira jó lenne suhanni egyet... Low Racer rekumbens-t kéne építeni, de panelban nem tudnám hova tenni, már a liftbe se férne be...

    Előre is köszönöm.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák