Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Hali!

    Őszintén szólva nem tudom, hogy ebben a topikban illik-e ilyet kérdezni,de némi vásárlási eligazításra lenne szükségem és gondoltam kérdeznék pár amatőr hülyeséget. Lehet nem tudom rövidre fogni a kérdéseimet, de akinek van egy kis szabadideje az írhatna pár sort vissza. :)

    Szóval a lényeg, hogy utoljára kis kamasz koromban bringáztam, de gondoltam ismét elkezdeném (most vagyok 22, nagyjából 6-7 éve nem bringáztam komolyabban). Nem vagyok nagy bringa szakértő, de azt tudom, hogy mire használnám és mennyit szánnék rá.

    Szóval most erre a bringa témakörre úgy 35-40 ezret tudok rászánni (megvásárolandó kiegészítőkkel együtt). Használt bringa is szóba jöhet, mert szeretek felújítgatni, de persze nem akarok roncsot vagy pénznyelőt venni.

    Szeretném, ha könnyű lenne az egész, terepre nem sűrűn mennék, inkább Budapest belvárosában használnám, meg városon kívül is néha. De azért jó lenne ha nem nyaklana össze ha néha kicsit rázósabb útra is rátévedek. Nem tudom, hogy érdemes-e ilyen kritériumok mellett országúti bringában gondolkozni, de nekem első körben azok jutottak eszembe.

    Szerintetek?

Aktív témák