Aktív témák

  • bartucc

    addikt

    válasz daninet #30301 üzenetére

    Szerintem jogos az indulat, ami jön a cikkből. Persze, hibás az eladott autó, de azt is meg lehet beszélni, hogy akkor javítás belekalkulálható-e az árba, és hasonlók. De hogy el vannak a magyar vásárlók is szállva, annyi szent. Az eladók is legalább annyira, tisztelet a kivételnek. Közben frissítettem, de tényleg nem a köcsögösködés a lényege a cikknek, hanem hogy megértesse, álomvilágban élnek az emberek. Olyan ne is akarjon alkudni, aki nem is ért hozzá. Eleve paradox.

    Norb3rto: inkább azt mondanám, amíg normálisak vele, ő is az, aztán meg már előjön a rutin, hogy kell kezelni a hülyéket.

    Van ismerősöm, aki nagyon benne van a kocsitémában, velem egyidős srác, de kéthetente pakolnak össze autókat, otthon is két kocsit újít folyamatosan. De, ő is ezt mondja, nem azt nézik, hogy b@szki, mennyi km az évente, hanem hogy jóóisten, már 100 ezer felett van? Meg lehet nézni, átlagosan egy TDI motor pl meddig bírja a strapát. Ez után nem hiszem hogy aggódni kellene, főleg hogy a kaszni a fontosabb használt autónál, nem a motor. Előbbit lehet generálni, akármi, persze ne kelljen azonnal, de ha a kaszni elkezd rohadni, olyan mint a rák.

    [ Szerkesztve ]

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Aktív témák