Aktív témák
-
george11
addikt
második, a fero meg kapjabe
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
Jó reggelt!
Kicsi netezős gépe van e valakinek eladó, max 15K van rá!?
"Formicate Under Command of the King,,
-
GrandeP
addikt
Na nekem már jó karácsonyom lesz.... az első és legjobb munkahelyem, ami még januárban meghalt a szememben, az apeh és a megrendelők szemében meg májusban...
Nos a mai nappal rendezte felém a tartozását, én már el is felejtettem... nem gondoltam volna róluk....
Megyek el is iszom...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
faragojof
őstag
Hobbifosók figyelem! Lehet gyűjtögetni az új masinára!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Steve1979
aktív tag
ELADÓ IDE DVD-RW MULTI RECODER
- MODEL DH-20A4P
- gyártás: 2008 március
- fekete
- karcmentes, tökéletes állapotú3,5k
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Steve1979
aktív tag
ELADÓ S478 Intel Pentium4 3.0 GHz-es cpu
- 3 GHz/512/800
- SL6WK Malay3,5k
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
luci
aktív tag
...
-
kondor
tag
Kellene nekem egy (vagy akár több) link, ahol VGA-kat lehet összehasonlítani.
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
luci
aktív tag
válasz george11 #44249 üzenetére
Nah de én nem hegyre akarok kaptatni ,csak egy kicsit driftelgetni arra felétek a födesutakon Mer ha lenne is sperr -ami még nincs csak majd ha megszoktam a hátsó hajtást -az sem fogné meg egy jégdarabra tévedve és a szántás OR villanyoszlop esetleg más mütárgy az nem bejövős
...
-
tibibi
őstag
faxom kicsit esik
-
george11
addikt
-
popp
aktív tag
válasz tibibi #44276 üzenetére
A hó picit megbénította a közlekedést, itt az auchan környékén gyök2vel araszolnak az autók, de gondolom máshol is hasonló. Karácsony előtti utolsó 7vége vásárlási láza hózáporral megbolondítva, szép kis kombináció.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
poffsoft
veterán
Álomszépek az utak....
A hókotrók meg alternatív módon takarítanak: Letapossák a havat, de nem ekéznek....[ Szerkesztve ]
-
luci
aktív tag
válasz george11 #44277 üzenetére
Friss hoba tényleg nem kell ! de ha már le vár járva akkor pisloghatok
Most voltam kinn a pusztába kopott nyárival ,ha már ugyis kikerúk a motor cakk pakk akkor még egy utolsó erőpróba belefér ,de nem adta meg magát szerencsére sőt jót is tett neki a sok állás után ! ,de nyilván valami nincsen rendben mer 20 -30 között mért a fogyasztásmérője 2000 alá nem engedhedtem mer lefulladt a gecibe így maradt az 1. gang végig ,még szerencse h jó hosszú[ Szerkesztve ]
...
-
george11
addikt
Katonatelep-hunyadiváros-katonatelep 35 perc. Átlag tempó 15km/h.
És nem az a szomorú, hogy lassan mennek, hanem, hogy 30-nál már csúszkál a verda midnenfelé, és nem is lehet többel menni. Utakat b@sznak takarítani ... nyomtak rá egy kis sót napközben, ami semmit sem ért, most lefagyott csontra az egész(tutijó jégbordás), és esik rá a friss hó."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
kondor
tag
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
alázógyík
addikt
-
george11
addikt
-
luci
aktív tag
...
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
luci
aktív tag
jó hegyesek lettek
[ Szerkesztve ]
...
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
Nincs valakinek egy fölös iwiw meghívója?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest