Aktív témák
-
fero02
nagyúr
wtf van itt?
-
george11
addikt
Kihalás.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #43106 üzenetére
Elhalás
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #43108 üzenetére
-
faragojof
őstag
Adjátok má vissza a csézert!! Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Itt föld! Chaser jelentkezz!"Formicate Under Command of the King,,
-
vikcsi
senior tag
Hova lett Daemon Hill
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
God Vazzeg
veterán
válasz vikcsi #43112 üzenetére
Dolgozik a Daemon-tools-szal
-
GrandeP
addikt
Hali!
2 fontos dolgot mondanék most, bár lehet h csak nekem újdonság.
1, Ha a Jókai utcából mentek BüdiPest felé, akkor a jobb kéz felőli stop táblán 2 kamera figyeli mind 4 utat h kihajt át a piroson... Nem tudom mikor rakták ki, én ma vettemészre, szóval csak óvatosan...
2, Ez egyenlőre csak, "hallottam olyantól, aki már látott ilyet" típusú szóbeszéd, ilyen kamerás helyen, ha pirosnál állsz, akkor is tilos a mobilozás, és mivel kamera veszi, sajnos megy a bünti...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
A Budai úton két napja 65-70 körül osontam el a traffi előtt(egy ezüst kombi corollában volt).
Mivel későn vettem észre, csak annyit tudtam csinálni, hogy integettem neki
Remélem 30K alatt marad a bünti."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
-
Norb3rto
őstag
még jó hogy buszozok
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
faragojof
őstag
válasz Norb3rto #43126 üzenetére
Az nem jó... Egyszer kiszámoltam: ha Nagykőrösön lakom, és Kecskeméten dolgozom, akkor egy hónapban kb.30 órát ill. egy kicsivel többet várakozom csak a távolsági buszmegállóban. Ha benn Kecsón is buszozok, akkor az meg egyenesen katasztrófa....
"Formicate Under Command of the King,,
-
fero02
nagyúr
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Szükségem volna legalább 160 GB-os ATA-ás winyóra. Akinek van ilyen légyszíves dobjon PM-et.
Köszi. -
torque12
csendes tag
( duplikálta- légyszíves töröljétek, köszi )
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
válasz torque12 #43135 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is kellene, de elég lenne már akár 120-as, úgyhogy engem is lehet bombázni
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak. A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
Az üzletet csak egyszer látogathatják meg. Hat emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak. Bármelyik férfit kiválaszthatják az Adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre. Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dont, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának. Az első emelet ajtaján a következő felirat várja:
Ezeknek a férfiaknak van munkájuk
A nő úgy dont, hogy megnézi a következő emeletet. A második emelet ajtaján ez áll:
Ezeknek a férfiaknak van munkájuk és szeretik a gyerekeket;
A nő továbbmegy. A harmadik emeleten:
Ezeknek a férfiaknak van munkájuk, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek
Hú, gondolja a nő, és továbbmegy. A negyedik emeleten:
Ezeknek a férfiaknak van munkájuk, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában
Hihetetlen, gondolja a nő, és nehezen áll ellen a kísértésnek. Már éppen be akar nyitni, de a kíváncsiság arra készteti, hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet:
Ezeknek a férfiaknak van munkájuk, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!
Na már ide benyit, és választani akar Közülük egyet, de hirtelen visszafordul. A kíváncsiság felviszi a hatodik emeletre.
Ott az ajtón ezt olvassa egy értesítést:
Ön a 31.456.012-es számú látogató. Minden nő feljött idáig. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért hoztuk létre,
hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek a partnerükkel. Köszönjük a látogatást
*
Az utca szemközti oldalán egy Hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten találhatók Azok a nők, akik szeretik a szexet.
A másodikon olyan nők vannak, akik szeretik a szexet, és nem bánják, ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimborákkal.
A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten Még nem járt FÉRFI ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
Eladó:
256/266 ddr ram
256/333 ddr ram
300 watt Codegen táp (egyelőre Norberto stipistopi)
78 darab slim cd tok
Manli TNT2 Vanta 16Mb AGP
52x cdrom
PEDEGGKeresek:
AGP vga karit Gef5600-tól felfele... (a legjobb egy 5900xt lenne, vagy egy 9800se vagy pro...esetleg 9600xt)
120-160gb ata winyó
Szobai párásítót
MiniPCI wlan - KÖLCSÖN egy-két napra, kísérlet céljából
SoDimm 512/333 ddr ram"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #43048 üzenetére
Kiscsillag', ez elejétől kezdve a pénzről szól sztem, minél több user annál nagyobb látogatottsági statisztika, annál többet kérhetnek a reklámokért. Meg is értem, valamiből élni kell.
faragojof : Jah meg, ha fontos pm, azokra biztos válaszolok viszonylag gyorsan 1ébként nem volt kedvem feljönni meg dolgozgattam, ma még az UFO-król is beszélgettünk
bartucc : Még megvan.
1előre nem tudom mikor megyek, meg úgy 5-en írtak ilyen-olyan csereberét, blabla, holnap tudok többet mondani
KTU :SAPPHIRE Remote controller USB - ez pontosan mit is tud? kb, nincs lelkierőm most olvasgatni proc csere még érdekel? különbözetet 5k-ra módosítva.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KTU
addikt
-
tibibi
őstag
nem kell senkinek egy eten x500 23k ,mert már a ceruzáját is elhagytam
-
God Vazzeg
veterán
Osztakkó 1.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest