Aktív témák
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gabe_
őstag
Maónika showban:
"Akkó te mennyé északnak, ... mink meg megyünk keletnek"Sírvaröhögős volt...
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
faragojof
őstag
válasz george11 #39608 üzenetére
Neked tesz jót! Keresi a kedved! Te meg még alkudsz??! Mivé lesz a világ?!
Itt szeretnék lenni!Ne csak a sört nézzétek!
"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
Kellene SOS egy vékony pöcsű nokia töltő!!!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
Itt akart valakinek barátnője pultos állást vagy másik topicban?
Belvárosi sörözőbe, szakképesítéssel rendelkező, önálló munkavégzésre alkalmas, megbízható pultost, felszolgálót keresünk. Egyszemélyes üzletbe, váltott műszakba. Fényképes önéletrajzzal várjuk jelentkezését. Tel.: 30/493-8201
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Steve1979
aktív tag
az összes msi lap kapja be az összes fa@@omat !!
mára kész vagyok
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
george11
addikt
-
GrandeP
addikt
Internet "pontba", magyarán netcaféba, keresnek hétvégi, egésznapo munkaerőt...
HA jól emlékszek 300 ft-os órabérben....
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Kaptam Curtis2 kollégától egy asus A7n8X delux lapot.Ha nem indúl, ti mit szoktatok bacni vele?
elemcsere cmos clear megvolt, táp másik gépben megy.hiába zárom össze a power pin-t nem indúl.Eldobós? -
GrandeP
addikt
válasz ekrisztian #39635 üzenetére
Nekem volt h már felraktam a falra a garászban dísznek.... de azok az idők már elmúltak.
Sztem olvaszd ki belőle az aranyat, mind a 0,0000008 mg-ot, majd dobd ki...
Gyakorlatilag, ha cirmos törlés meg volt, jó táppal nézted, házból kivéve indítóztad fémmel, proci csere, ram csere eszközölve, akkor elméletileg az az alaplap halott, gyakorlatilag meg biztos...
Egyébként mit csinál mikor indulna?! Se kép, se hang?
-
kalapos
tag
válasz ekrisztian #39637 üzenetére
Kivan az ember kilógó nyúlványa ezekkel a lapokkal...
Inviziböl Dzsizusz
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Ez de paraszt... te felhívnád ha szükséged lenne rá..... [link] Ilyen képet!
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #39642 üzenetére
Nem tudott megegyezni az alvállalkozó (főnököm) meg aki adta munkát....
A szar szemét munkát adta, a jó helyet, meg azt se fizette ki rendesen....Mivel a főnököm nem tudott más munkát találni, annak nem sok értelmét láttam, h van ugyan állásom, de nem dolgozok, és pénzt se kapok érte, a céges nagy autó meg itt rohadt "ingyen" az udvaron...
Így, mivel nekem is minusz, a főnöknek is minusz, hazavitte Jászberénybe az autót és elköszöntünk egymástól...
Úgy hogy most háztartásbeli vagyok (újra)...
De durva h még olyan munka sincs amit soha nem vállalnál el!
Itt válság baski...
-
Chaser
legenda
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #39644 üzenetére
Akkor úgy mondom, h leszerződtünk, egy bizonyos munkár, azt X napig kaptuk, utána egy tök más díjazású, "nehézségű" munkát adtak..
Gyakorlatban... x napig 6-14 ig dolgoztam, csak vezettem, fel/le pakolást megcsinálták helyettem...4-500 km-eket....
Utána a többi napra pepsit kaptam, napi 20-30 címmel, molnár kocsi nélkül, max 250 km vezettem... 6-20-ig dolgoztam...
Mivel km díjat kaptam én is és a főnök is, így mind2 nek szar volt, pláne ha nem vittem ki egy címet, 500 ft levonás... meg mivel nagy autó volt nem mehettem be mindenhova, kerülést nem számolták el...
Erre még rájött az is h százezrekkel mászkáltam, indián lakta településeken, fatestápoló ott volt a hátamon, mint a hegylakónak.ui: Napi 9 órát vezethetsz max, tehát attól is kellett f*sni h nehogy megállítsanak, mert az egyből 50k....
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #39648 üzenetére
Nem feltétlen , ahol most dolgozok, ha lett volna diplomám egyből felvesznek irodára, ahol a kezdő fizu netto! 160-170k, cafeteria évi 180k...de mivel nem volt, így diploma nélkül is felvesznek mjad -persze nem várom meg- ha rendesen kaparok.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest