Aktív témák
-
daninet
veterán
Tűzoltóságnál az üzemfodrászatba jártam.. nem nyír némejik csaj rosszul és ha kérsz hajmosást az árában bennevan a fejmasszázs...időpontot se kell foglalni... az öreg alacsony embert kell kerülni az életveszélyesen pletykás
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
Az még meg van az fodrász üzlet?
Amúgy nálam alap h elötte is, meg utána is megmossa....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Olcsi
senior tag
válasz daninet #39352 üzenetére
Én is oda szoktam járni. Kettő "Gedeon bácsi" is van, mindkettő írtó pletykás, talán az alacsonyabbik jobban.
Egyébként én meg vagyok velük elégedve, szerintem teljesn jól csinálják, 1x voltam úgy, hogy inkább ne csinált volna semmit a csaj. De aztán, ahogy felálltam és fizettem, rögtön rohant a wc kulcsért, így ezzel magyaráztam ezt a kudarcot.
Hajmosás borsos áron van náluk, ha jól emlékszem 500Ft. Előtte-utána az már plusz 1 ezres. -
alázógyík
addikt
Genius Kormány és pedál eladó. 4K.
-
vikcsi
senior tag
Valakinek kell e néhány új 775-ös hűtecs? jelige: sokat olcsón
Csere is mehet valami használható cuccra: cl4-es memória, winyó...Meg a csajos linken amik vannak, lehet alkudni, ha több kellene valakinek...
Most hajlandó vagyok engedni isELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
faragojof
őstag
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Férfi udvarol a nőnek,mondja neki:
-Gyere sétálni a parkba.
-De hát esik az eső,sár van..
-Nem baj,majd a cipőmre térdelsz!"Formicate Under Command of the King,,
-
tibibi
őstag
compact flash kártya kellene nekem kölcsönbe 1gb körüli.kèt hètre.
-
faragojof
őstag
-
szasza_xp
senior tag
PATA vinyó kellene max 80 giga környékén, működőkepésen, egy p3-as gépbe menn, de sajna az én PATA 160-at nem látja ...
Az ajánlatokkal lehet bombázni, éjjel nappal, szőnyegbombázás is jöhet
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
alázógyík
addikt
Ha valakit érdekel, van 1 eladó Sapphire 2600XT 256MB DDR3-as VGA Zalman fatality hűtővel, de megvan hozzá a gyári is természetesen. 8K lenne eme csoda.
Szedjetek szét érte! -
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #39384 üzenetére
Az új Catalyst, a 9.9-es szokott.
-
-
Ramius
őstag
ё естет кедвес топицлакок
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Jodanovich
senior tag
Eladó Samsung J700 as mobil teló garival tartozékokkal zsebkopottan olcsón eladó
Life is Short... Ride Hard!!!
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest