Aktív témák
-
OTee
aktív tag
válasz GrandeP #39198 üzenetére
Bakker, 7 EUR a 30 napos acc, nekem most éppen van, ilyenkor kihasználom és húzok mint állat.
Sztem nem sok érte, és így akár 15 szálon is tudok húzni.
Többet ér mint bármilyen SMS-fosWEB.SZTEM
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Olcsi
senior tag
válasz GrandeP #39200 üzenetére
Azt semmiképpen nem akarom, hogy tovább menjen a 7500Ft-os internet, mert rohadtul nem éri meg, ráadásul nem is szánnék rá annyi pénzt...
A szüneteltetés jól hangzik, viszont számomra a szüneteltetés olyan dolog, ami határozatlan idő után újraindul. Azt meg ugye nem szeretném, mert új szolgáltatót akarok. Viszont mivel a szüneteltetés ebben az esetben nem lenne szüneteltetés, mert ugye én a szolgáltatás meg akarom szüntetni, akkor minek fizessek akár félárat is? Amúgy a fél ár a hűségidő alatti árnak a fele, vagy a hűségidőn kívüli árnak? -
gabe_
őstag
Nálam is így volt, hogy amikor lejárt az 1év hűségszerződés, a következő hónapban már a hűségszerződés nélküli árat számlázták. Amikor bementem, nekem be kellett fizetni a megkezdett hónapot időarányosan a magasabb áron, és utána aláírtam egy újabb évet. (Vagy értelemszerűen lemondhattam volna, lényeg, hogy addig a napig, amikor bemégy lemondani, rendezni kell a számlát.)
A 10-15ezret nemtudom, hogy mire érted, másfél vagy 2hónap tartozásod van? A legegyszerűbb, ha bemégy, megállapítják, hogy mennyit kell befizetned, ott a pénztárnál rendezed és lemondod. Vagy emigrálsz...Sovány szakácsban sose bízz!
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
-
alázógyík
addikt
Van egy eladó TP-LINK 54M Wireless PCI Adapterem. WN550G
1500.- Ft.
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #39210 üzenetére
Nem, 7k-ért 440-es celeront ad
szerk: Bocs benéztem, 430-ast ad
2x2GB Black Dragon 800@5-5-5-15 nem érdekel 12k-ért? Számla van hozzá edigitalba, de azt írják kell garjegy is és doboz ami nincs, szóval én adok rá 1 hetet +gyártói gari ami biztos.
1.9V-on néztem, ott 960@cl5-öt tud.[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
OTee
aktív tag
Tápajánlatot eddig csak Chaser ( ) kollégától kaptam, a többiek visszaléptek?
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Chaser
legenda
Ha esetleg lenne vkinek döglött s775 és am2 lapja -mind1 milyen, az se baj ha már a kondikat is kiírtottad róla- adja már nekem ajcsiba'/by Steveboy/ 1-1 db kellene.
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
FAIL"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
Norb3rto
őstag
1.
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
fero02
nagyúr
02
-
Chaser
legenda
Az évszázad üzlete...mért van olyan gyanúm hogy kamu?
-
kalapos
tag
Haldoklik a topik, itt van Marisról egy kép:
Inviziböl Dzsizusz
-
alázógyík
addikt
válasz Chaser #39242 üzenetére
Igen, pont néztem, hogy csak újoncok/szvsz. 1 emberé lehetnek a nickek/ beszélgetnek.
Más.
Érdekel valakit Genius kormány+pedál ? Speed Wheel 3
4.500.- -
kalapos
tag
-
God Vazzeg
veterán
Sata vinya senkinek sincs eladó? Ma leszek kméten
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest