Aktív témák
-
Szlovi
senior tag
válasz ekrisztian #39550 üzenetére
Tényleg
-
kalapos
tag
válasz ekrisztian #39541 üzenetére
Foglalat a körbelábas, olyan eprom égetőhöz jó a átalakító, amelynek nincs körbelábas foglalata csak dual in line. De eprom égetőm sincs csak maga az általam fabrikált átalakító, amellye régebben sikeresen megírtam egy eepromot.
Inviziböl Dzsizusz
-
aXXon
őstag
Ki keresett matektanárt és talált-e már?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
Mi parasztok már ezek az emberek a zuniverzumban, csori földönkívüli érted, haldokolva, a földön csúszva megy segítségért rimánkodva az emberhez... Erre ezek meg agyonverik a lapátnyéllel...
ui: ilyenkor mindig a South PArk jut eszembe, mikor a srácok elmentek vadászni a 2 veteránnal az erdőbe és a oriás szemű aranyos kis nyuszika ott ugrál a zöld réten, erre megsorozzák és elkiáltják magukat h vigyázz támadni akar...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
K6000
aktív tag
A fő különbség kettőnk között, hogy én minden baromtól félek aki 130-al megy a városban 50-60 helyett (nem csak a motorosoktól).
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
-
george11
addikt
válasz GrandeP #39558 üzenetére
Ez jó, de már kb 4 éve is megtalálták ugyan ezt, és a képek is ugyan ezek voltak
Kiderült, hogy valami állat(nem kifejlett állat, hanem ebtrióféle) hullája."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
"100-al vagy felette rohangálsz a kiskörúton"
Ehhez nem kell motor. Anno míg ment a racsing a városban a kiskörúton még a Civiccel is 100 fölé lehetett repkedni (persze neménvótam, nem is volt civicem, és azzal sem jártam sosem 50km/h felett ). Nem azé hülye, mert motoros, csak motorral könnyebb besokallni.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
vikcsi
senior tag
válasz george11 #39564 üzenetére
Tényleg, szerinted megérné egy civicet venni? Vagy rá is kell költeni annyit mint a használt ára? olyan '94 körülire gondolok, azt hiszem olyanod volt...
Úgy adj tippet, hogy tőled veszek hozzá alufelnit, ha nem kell rákölteni az árát[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Olcsi
senior tag
Ma este 8-kor a kiskörúton egy rakás motoros vonult fel... Gondolom a hétvégén szerencsétlenül járt motoros tiszteletére. Szép gesztus!
-
george11
addikt
válasz vikcsi #39565 üzenetére
Bármelyik autóra rá lehet költeni az árát, totál mindegy milyet veszel
Amúgy nincs velük sok baj, ha normális gazdája volt(ami elég ritka civicnél).
De, ha ez vigasztal, az én gépemnek nem volt eddig baja(mármint a mostaninak), mégis sikerült már ráköltenem a mostani piaci árát, és még nagyon messze van a "kész" állapottól."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz george11 #39567 üzenetére
Hát igen, magyarhonban nehéz olyan verdát találni, ami nincs széthajtva (japó kocsikra szinte mindre igaz, ami kicsit sportosabb, meg vr6-ok meg stb között)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
whisky75
tag
keresek az opel f astrámba egy komplett középkonzolrészt, amiben benne van a hamuzó is. Tud e valaki ajánlani kicsi pénzért?
-
-
Szlovi
senior tag
A lator megbűnhődött!
KÖTELET Briatorénak!!! Nem hazuttolta önmagát,mégis csak digó csávó[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz ekrisztian #39553 üzenetére
Van itthon egy A7N8X-X lapom. Annak a bios-a is jó lenne?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
[link] (kábé, mint egy magyar bajnoki meccs )
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
-
Norb3rto
őstag
Jó estét!
Táp kerestetik 12cm ventivel akinek van zaklathat ez ügyben
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Szlovi
senior tag
1.
-
Norb3rto
őstag
2.
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
distvan1
tag
Jó reggelt!
Nagy problémával nézek én most szembeMiért lehet az,hogy Avi videók lejátszásánál lefagy a gép?(Windows Media player,és Km Player-nél próbáltam)
Windows mp. mp3-nál is lefagy.
Winamp viszont hibátlanul viszi az mp3-at....
Xp Sp2 és Sp3-nál is ugyan ez a hiba áll fent
Most ez a 3.xp amit felraktam az utóbbi 2,5 órában,
de már a fejem szétdurran az idegtől!Köszi a segítséget!
Szerk.:
Eddig is sp3 volt fent az utóbbi időben,előtte sp2... soha nem volt ilyen hibám[ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
distvan1
tag
válasz Norb3rto #39583 üzenetére
Eddig ffdshow codec-et használtam.(én is arra gondoltam,nem e az a hiba..)
Az előbb leszedtem 1 xp codec pack-ot,de ezzel is ugyan ez a helyzetSzeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
GrandeP
addikt
-
george11
addikt
válasz distvan1 #39582 üzenetére
Egy memtest-et futtass. Nálam anno akkor volt fagyás mediaplayer alatt, amikor hibázott valamelyik ram.
-
GrandeP
addikt
Az milyen amikor a középkorú anyuka, angolul (próbál) beszél a ~5 éves kisgyerekhez....
De olyan fertelmes tájszólással, mint mikor Győzike énekelte a Nyú lyork, nyú lyorkot....
-
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #35664 üzenetére
Looolll
Saját magam írtam annó róla ,h mire felhívod már be is telt.... Hiába na felejtek....
Mert ma is benne volt egyik újsiban , fel is hívtam, és sajnos már be is volt telve az állás...
-
kangool
tag
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
Vegyetek nagy SATA-s HDD-t tőlem.
Samsung 640GB/7200rpm/16MB - 100/99-es Sentinel szerint, 35 napot ment
11.500.-
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest