Legfrissebb anyagok
IT café témák
- A pápa egyre jobban tart a romlott AI veszélyeitől
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Mesterséges Intelligencia topik
- Musk azt mondja: a gondolatával mozgatja az egeret a Neuralink első betege
- Kínai cégek segítik ezentúl a Teslát, a Renault-t, a Hyundait és a Toyotát
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- 1000 kilométert mehetnek az EV-k az új CATL-akkuval
- ASUS routerek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz ronin s8 #6001 üzenetére
Megtörtént, átmostam, kiszárítottam, akkor is.
Azt megfigyeltem, hogy minél finomabb az őrlemény, annál több jön ki. Pl.: legfinomabb espresso őrleménynél a víz kb 80%-a kijött a robbanás előtt, és a robbanás utáni eredmény is egy világosbarna híg lötty lett. Ez van a képen.
[ Szerkesztve ]