- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sokat fogyaszt az AI, egyre több az adatközpont, kell az atomenergia
- Az iPadOS-re írt appokra is díjat vet ki az Apple
- Letartóztatták a bitcoin-Jézust
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- A pápa egyre jobban tart a romlott AI veszélyeitől
- Milyen program, ami...?
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz Surda- #45879 üzenetére
Hát azt nem mondtam, hogy a 94 fok jó is volt . Igazad van, mert ott a sötét erős crema azt mutatta, hogy megégett a kávé kicsit. Ami jó is volt, az a 90-86 fok tartomány.86 fokon kicsit világosabb volt a crema, de messze nem vaj színű. Viszont 90 fokon tökéletes volt a crema. Hogy ízre melyíik volt jobb, nem tudom eldönteni, itt nekem mindkettő finom volt, szemben a megégett 94 fokossal, ami savanyú, és picit kesernyés is volt.
Kipróbáltam egy erősebben pörkölt La Tazza d'oro decaff kávét is, annak egyértelműen jobb volt a 90 fok mint a 86, és sokkal jobb, mint a 94.
Egyszerűen olyan vagyok most a PIDdel, mint a gyerek a cukrászdában. Mindent egyszerre próbálnék legszívesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest