- HBO Max & OD topic
- Még több AI-generálta reklám jön a Facebookra és az Instagramra
- Crypto Trade
- Több stúdiót is bezár költségcsökkentésként a Microsoft Xbox részlege
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Visszavonta az Intel és a Qualcomm Huawei-hez kiadott exportlicencét az USA
- Ubuntu Linux
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mi vaaaaaann??
Ne mááááár, hogy cukor gurmé legyél itt!
Bemész a Lidl-be vagy a Auchanba és remek áron vehetsz mauriciuszi barnacukrot.
A cukor nem nagyon szól bele a kávé izébe, hacsak nem melaszos! De olyant meg nem teszünk a kávéba!Mellesleg, a savak ép hogy nem jó jel egy cukorban. A savasság erjedést jelent! A barnacukor teljesen szárazon is eltartható korlátlanul. Nem jellemzője egyik cukornak sem a savanyú, lime-os aroma.
Biztos, hogy nem savanyú cukor volt?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BlacKSouL
addikt
Majd meglepődsz a válaszokon, de az itteni kávéfogyasztók több mint a fele cukrozza
Én speciel mióta nem a régi égetős(szarvasi és társai) módszerrel iszom, nem nagyon bírom cukorral meginni. Ha nem jó, akkor pontosan tudom hogy mi a baja, de ha megcukrozom, akkor elfedheti a hiba okát, és egyébként már nem is ízlik annyira cukorral. Ha meg jól sikerül, teljesen elrontásnak érzem.
(Ha tej/tejszín, akkor majd úgyis a cappuccino irányába terelnek, és ott a tejcukor gyakorlatilag maga édesít)Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen