Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norkov84

    tag

    válasz bayarena #110482 üzenetére

    Szuper, örülök, hogy sikerült.

    Flow control: "sajnos" SEP és Acaia mérleg nélkül csak kb-ra tudom belőni, de nekem közepes pörkölésre a rugós karos profil vált be. Ezt csak idő/mennyiség függvényében kb. próbálom követni.
    Sötét pörköléshez viszont csak elnyújtott felfutást adok (kb 10s alatt futtatom fel, alacsony térfogatáram/flow mellett), és utána a csapolás végéig a csúcsnyomáson tartom. Amit én amúgy letekertem 7-8bar közé. OPV 8 baron van, csapolás alatt a fejben lévő óra 7-7.5-ig szokott felfutni (vakszűrővel 8-ra).

    Más görbékkel nem nagyon játszottam, bár a Whole Latte Love YT csatornán megnéztem minden, ezzel kapcsolatos videót. Ők azért nem túl profin űzik ezt a részt :) Kávékalmár Gáborral beszélgettünk erről sokat.
    Én az általa gyártott karral használom, így csak olyan 210 foknyi tartományban tudom mozgatni a szelepet, de ez szerintünk bőven elég (max álláson kb. 160g/30s a vízhozam).

Új hozzászólás Aktív témák