-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz WarLock07222 #102693 üzenetére
Sajnos még nem, csak egy fejhőmérőm van pluszban.
https://barbieripnk.hu/
-
norkov84
tag
válasz WarLock07222 #102693 üzenetére
Én sokat nézegettem az ő profiljaikat, de véleményem szerint azok akkora vízhozamig elmennek, ami bőven több pl. egy szűkítőzött Gaggia-nál.
Nálam “faltól-falig” van a (portafilter alakú) Kalmár féle műanyag karral a szelep, így olyan 210fok a mozgatható tartomány. Ezzel zárt állapotból úgy 150g/30s-ig tudom nyitni, de már azzal is bőven felszalad az OPV-n beállított nyomásra.Így nekem a következő rugós-karos profil vált be eddig, főleg a Kalmár-féle kávékon: nagyon kicsit nyitva, lassú nyomásfelépítés 1-1.5barig, 10s előáztatás, majd lassan nyitva nyomás fel kb. 10s alatt 9barra (nyitás falig), innen lassan a csapolás végéig ejtem, lehetőleg lineárisan 5-6barig.
Bár Wizzard és sz. zs. tanácsára pont ma néztem a Banti Nenkán úgy, hogy előáztatás után csak 7barig engedtem és onnan le 4-ig a csapolás közben... tényleg mintha kevésbé lenne savas, kicsit édesebb-letisztultabb. Majd még próbálgatom ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen